Gua Sha ja jaderullaus

Gua Sha ja jaderullaus ovat erittäin tehokkaita hoitoja kasvoille ja vartalolle. Hoito tehdään kivestä tai puusta muotoillulla Gua Sha lastalla tai jadekivestä valmistetulla viilennetyllä rullalla. Näitä hoitoja voidaan tehdä kasvoille, tietyille ongelma-alueille tai koko vartalolle. Hoidossa lihaksia lämmitetään kevyesti käsin hieromalla, jaderullalla pyörittelemällä sekä Gua Sha lastalla hankaamalla. Käsittely vapauttaa lihasten jännityksiä, irrottaa lihaskalvoja, parantaa verenkiertoa ja elvyttää aineenvaihduntaa. Gua Sha on myös todettu olevan tehokas kivunlievityshoito. Gua Sha ja jaderullaus edistävät kehon palautumista ja puhdistumista kuona-aineista.

Kasvoille tehtävä Gua Sha ja jaderullaus ovat kosmeettista hoitoa ja hyvin hellävaraisia. Hoidon jälkeen Iho tuntuu napakammalta, sileämmältä ja vahvemmalta. Nämä hoidot myös rentouttavat ja rauhoittavat tehokkaasti, joten olo on hoidon loputtua miellyttävän raukea.

Gua Sha ja jaderullaus -kasvoille

7th Heaven Gua Sha - kasvohieronta 40 min.

Kosmetologin tekemä, kasvojen hierontaan keskittyvä hoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa sekä poistaa turvotusta. Hoito ei sisällä kasvohoitoa vaan siinä keskitytään ihon käsittelyyn jaderullalla ja Gua Sha-kivellä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen sekä hieronnan. Hoito tehdään express-hoitopisteessä*.

40€

Gua Sha rentoutus- ja kivunlievityshoito kasvoille

Gua Sha- terapeutin tekemä niska, kasvo- ja purentalihaksia rentouttava hieronta. Hoito suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan ja siinä keskitytään päänalueen lihasten jännitystilojen ja kiputilojen helpottamiseen. Suosittelemme sarjahoitoa. Hoito tehdään hoitohuoneessa.

70€

7th Heaven Gua Sha -kasvohoito 75 min.

Gua Sha -terapeutin tekemä erikoishoito kasvoille. Asiakkaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitävä hoitokokonaisuus. Hoidossa käytetään kotimaisia luonnollisia Made in 7 Heaven ja Remedy By Jenny Fager -tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, seerumin, Gua Sha -hieronnan ja loppuvoiteen.  Hoito tehdään hoitohuoneessa.

120€

Gua Sha vartalohoidot

7 th Heaven Gua Sha rentoutus vartalolle

Vartalon jännitys- ja kiputilojen hoitoon suunniteltu Gua Sha -terapeutin tekemä hieronta, jossa hyödynnetään monipuolisesti Gua Shan tuomia hyötyjä. Hoito räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Suosittelemme sarjahoitoa. Hoito tehdään hoitohuoneessa.

70€

Nordic Detox -selluliittihieronta

Gua Sha -terapeutin tekemä erikoishoito vartalolle. Katajanmarjaöljyllä ja vartalon Gua Sha -välineillä tehtävä tehokas hoito selluliittiin. Hoito suositellaan otettavaksi kolmen kerran sarjahoitona. Sarjahoito sisältää kolme käsittelykertaa sekä kotihoitoon tarkoitetun Nordic Detox Massage Oil 100 ml -öljyseoksen, joka auttaa edistämään aineenvaihduntaa ja ylläpitää hoidon tuloksia. Sarjahoidon hinta 150€. Hoidon kokonaiskesto n. 40 min. Hoito tehdään hoitohuoneessa.

60€

Nordic Detox Wrap -kiinteytyshoito vartalolle 75 min.

Gua Sha -terapeutin tekemä tehokas ja rentouttava erikoshoito ihon kosteuttamiseen, aineenvaihdunnan aktivoimiseen sekä keskivartalon selluliittia vastaan. Hoidossa käytetään katajanmarjaöljyä sekä nestekiertoa aktivoivia hierontaliikkeitä. Iholle laitetaan myös vihreästä savesta valmistettu vartalonaamio, joka edistää eteeristen öljyjen vaikutusta. Hoito tehdään hoitohuoneessa.  

120€

* Express-hoitopiste on kolmen hoitopedin tila, jossa pedit on erotettu toisistaan peittävien väliverhojen avulla. Hoitopisteessä tehdään hoitolan ripsi- ja kulmakäsittelyt sekä kasvoille tarkoitettu 40 minuutin kestävä Gua Sha- hieronta.