Hemmottelua yhdessä

Hoitolamme Spa- huoneessa on hoitotilat kahdelle asiakkaalle sekä oleskelutila, jossa voitte yhdessä rentoutua ennen hoitoa jalkakylvyn aikana. Samalla voi nauttia vaikka kupin kahvia tai teetä sekä valmistautua yhteiseen hoitokokonaisuuteen. 

Teemme myös räätälöityjä kokonaisuuksia isoille ryhmille. Ota yhteyttä: hoitola@7-taivas.com ja pyydä tarjous. 

Spa- hemmottelua kahdelle

Hoitokokonaisuus sisältää vapaavalintaisesti joko kuumakivihieronnan tai aromahieronnan asiakkaiden toiveiden mukaan spa -honeessa. 

180€

Spa- jalkahoidot tarjoiluilla kahdelle 

Hemmottelevat jalkahoidot yhdessä ystävän tai kumppanin kanssa. Mikä loistava tapa viettää laatuaikaa yhdessä! Hoidot sisältävät asiakkaiden toiveen/tarpeen mukaiset jalkahoidot pitkällä hieronnalla. Hoitokokonaisuus sisältää hoitojen lisäksi spa-tarjoilun, joka sisältää pähkinöitä, hedelmiä ym. pientä naposteltavaa samalla kun asiakas saa nauttia vaikka kupin kahvia tai teetä.

190€

Yhteinen meikki-ilta

Kerää ystävät koolle ja tulkaa nauttimaan mukavasta ja rennosta tunnelmasta meikki-iltaan, joka järjestetään juuri teitä varten. Tilaisuudessa voitte rauhassa tutustua meikkauksen saloihin, sen tekniikoihin tai vaikka kauneudenhoitoon yleensä ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella. Lisätietoa hoitola@7-taivas.com

40€