Toukokuun kampanjahoitona  kavitaatio!

01.05.2017

Kavitaatio kolmen käynnin sarjahoitona nyt tutustumistarjouksessa 195€!

Kesä lähestyy ja kohta on aika kaivaa uimapuvut naftaliinista. Valitettavasti peilikuvasta paljastuu usein ikävännäköistä selluliittia ja iho tuntuu epätasaiselta, joten uimapuvun päälle laittaminen voi tuntua ikävältä ajatukselta. Tämän vuoksi tarjoammekin toukokuun ajan tehokkaan ultraääni- vartalonmuokkaushoidon sarjahoitona kampanjahintaan. 

 Kavitaatio on tehokas laitehoito, jossa ihon alaista kudosta stimuloidaan ultraäänen avulla. Hoito on kivuton ja todella tehokas keskivaikeaan ja vaikeaan selluliittiin. 

Kavitaatio vaikuttaa rasvasoluihin ja  kiihdyttää aineenvaihduntaa  hoidettavalla alueella ja saa appelsiini-ihon vähenemään selvästi. Hoito auttaa näkyvän selluliitin lisäksi myös ihon tuntoherkkyyteen. Keskivaikeasta ja vaikeasta selluliitistä kärsivillä on yleensä kosketushekkyyttä tai muita tuntohäiriöitä selluliittialueella, jotka johtuvat aineenvahtohäiriöstä sekä kudoksiin kertyneistä kuona-aineista. Hoidettavia alueita ovat pakarat, vatsa ja jenkkakahvat, reidet sekä käsivarret. 

Kavitaation avulla hoidettavan alueen aineenvaihduntaa saadaan hetkellisesti lisättyä merkittävästi, joten kuona-aineet kulkeutuvat tehokkaasti lymfakiertoon ja pois kehosta. Poistuvat kuona- aineet kulkeutuvat maksan kautta, joten hoito asettaa joitakin erityisvaatimuksia. Yhden käynnin aikana voidaan käsitellä vain yhtä hoitoaluetta, jotta samanaikaisesti elimistöstä ei vapaudu suuria määriä toksiineja. Hoitokäyntien välillä tulee olla vähintään 1 viikko. 

Huomioithan myös, että hoito ei sovellu sinulle, mikäli:

  • Kärsit maksasairaudesta
  • Kärsit sydän- tai verisuonisairaudesta
  • Olet raskaana tai imetät
  •  Runsasta alkoholin käyttöä tulee hoitosarjan aikana välttää