Mainoskuvausten satoa

02.08.2017

Hoitolassamme järjestettiin 4.7. koko päivän kestävät kuvaukset, joissa teimme hoitolalle mainosmateriaalia ja nettisivukuvia. Nyt olemme saaneet kuvia valmiiksi ja niitä voit ihailla sivuillamme. Kaikki kuvat joita käytämme ovat siis meidän omaa materiaalia. Olemme luopuneet kokonaan valmiista kuvapankkikuvista, joiden käyttö on kauneudenhoitoalalla todella yleistä. Haluamme rehellisesti näyttää aitoja 7. Taivaan näköisiä kuvia ja muutenkin markkinoinnissa keskittyä oman tiemme käymiseen.  

Päivä oli kaiken kaikkiaan todella kiva ja vaikka kuvaukset kestivät koko päivän ja vaihdoimme kuvauspaikkaa, asusteita ja meikkejä useita kertoja, kaikki osallistujat pitivät sitä mahtavana päivänä.

Kuvaajana toimi nuori lupaus Sofia Moksen, meikkaajana kokenut ja rautainen ammattilainen Mari Renkola, jonka meikkauksia pääsee ihailemaan useamman tunnetun meikkibrändin edustajana. Malleina meillä oli ammattimallit Janniina Harjula ja Tea Sillanpää, jotka hoitivat työnsä mitä parhaiten! Täytyy sanoa, että kokenut malli todellakin osaa ottaa kameran omakseen. 

Terveisin,

Jenny Fager, Kuvausnoviisi ja päivän ohjaaja