Suihkurusketus on suomi-kesän pelastus!

09.05.2020

Matkustaminen ulkomaille taitaa tänä kesänä jäädä vain haaveeksi, samoin kuin ihana välimereltä tai aasiasta hankittava rusketus. Toisaalta tässä on myös paljon hyvää, sillä auringon haitalliset vaikutukset jäävät pienemmiksi (jos vaan muistaa suojata itsensä myös kotimaassa auringolta) ja kotimaan matkailu saa varmasti tarvitsemaansa nostetta. 

Meidän 7. Taivaslaisten mielestä tämän kesän lomatyylin pelastus on California Tan -suihkurusketus, joka takaa noin viikoksi kauniin värisen ihon, ilman auringon aiheuttamaa ihon vanhenemista tai syöpäriskiä. Valitsimme uudeksi rusketusmerkiksi California Tan:in, koska halusimme tuoda tarjontaamme huippulaadukkaan tuotesarjan ja alan ehdottomasti kehittyneimmät tekniikat. 

California Tan ei ole perinteinen suihkurusketusmenetelmä, jonka moni muistaa noin kymmenen vuoden takaa. Silloin rusketus oli helposti oranssi, epätasainen ja lähti pois rumasti läiskinä. Onneksi tästä on päästy aimo-harppaus eteenpäin ja California Tan on kehittänyt uuden innovatiivisen tavan tehdä rusketuksia, jotka ovat kestäviä, kauniita ja turvallisia. Tuotteet sisältävät huippulaadukasta DHA:ta, joka saadaan uutettua ruokosokerista. Se reagoi proteiinien ja aminohappojen kanssa ihon ylimmissä kerroksissa ja reaktio saa ihon vaihtamaan väriä. Väreissä on mukana myös erytroloosia, joka värjää ihon syvemmältä ja saa värin säilymään kauemmin.

Värit ovat kehittyneet myös muilla tavoilla. Nyt lopullinen ihonväri on saavutettu 1-3 tunnissa käsittelystä ja tuotteesta ei jää iholle epämiellyttävää itseruskettavan hajua. Niiden turvallisuutteen on myös panostettu yhä enemmän ja California Tan -tuotteet on allergiatestattu eivätkä ne sisällä komedogeeneja eli ihoa tukkivia ainesosia. 

Olemme tehneet 7. Taivaassa suihkurusketuksia useiden vuosien ajan ja mikä näin ammattilaisena tuntuu erityisen hyvältä, on California Tan -ruiskutuspistooli. Ensimmäisen testikäytön jälkeen ei ollut enää paluuta vanhaan menetelmään. Uusi pistoolimme on keitetty autoteollisuuden hiuppulaitteista ja se toimii turbiinitekniikalla. Perinteisesti suihkurusketukset tehdään kompressorin avulla, joka altistaa pistoolin roiskimiselle paineen vaihtelujen vuoksi. Uusi pistoolimme luoma ilmavirta ohjaa värin hienona sumuna juuri halutulle alueelle. Tämä on ehdottoman tärkeää, kun halutaan tehdä asiakkaalle tasainen ja laadukas käsittely. 


Suihkurusketusten tekeminen ei ole koskaan ollut näin mukavaa ja työn jälki yhtä laadukasta kuin uusilla California Tan tuotteillamme. Tervetuloa testaamaan hoitoa ja ihastumaan ruskettuneeseen ihoosi. 

Hinnat ja lisätietoa löydät verkkosivuiltamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä.