Kanta-asiakastarjouksemme

23.04.2017

Nyt kannattaa keskittää kaikki palvelut hoitolaamme. Tarjoamme kaikille kanta- asiakkaillemme joka 7. käyntikerran puoleen hintaan. Etu kertyy jokaisesta normaalihintaisesta palvelukäynnistä ja sen voi omavalintaisesti käyttää mihin vain palveluumme. 

Muistutamme, että hoitolassamme on myös ulkopuolisia palveluntarjoajia, joiden palvelut on suljettu pois tarjouksen piiristä. Näitä ovat täyteaine-, mesolankaus- sekä lääkäripalvelut. 

Edun tarkoitus on palkita kaikki ihanat ja erittäin sitoutuneet asiakkaamme siitä, että he ovat vuosia käyttäneet palveluitamme. Tämän takia tarjous on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle tai käyttää lahjakortin ostamiseen. Etu ei myöskään koske jo alennettuja tarjoushoitoja.

Toivomme ymmärrystä sääntöjen kanssa, sillä emme haluaisi poistaa tätä merkittävää etuoikeutta asiakkailtamme sen vuoksi, että siitä syntyy jollekin mielipahaa.

Vuonna 2016 asiakkaamme saivat yhteensä 8.000€ edestä nauttia tästä mahtavasta palkitsemisjärjestelmästä ja toivotamme kaikki nauttimaan siitä myös tulevina vuosina. 

Hyvoinvointikeskus 7. Taivas pidättää oikeuden edun muuttamiseen tai peruuttamiseen.