Made in 7 Heaven

Made in 7 heaven -hoitotuotteet

YOUR HOME SPA SENSATIONS

Käytämme hoitolassamme kasvohoidoissa Suomalaista luonnonkosmetiikkaa aina kun se on mahdollista. Made in 7 Heaven tuotteet ovat korkealuokkaista kosmetiikkaa, joissa olevat raaka-aineet on tarkasti valittu hoitamaan asiakkaan ihoa.

Olemme tällä hetkellä anomassa tuotteillemme luonnonkosmetiikka-sertifikaattia, jonka tarkoituksena on selventää ja taata asiakkaillemme tuotteidemme laatu.

Käytössämme on neljä eri hoitolinjaa, joihin jokaiseen kuuluu useita tuotteita. Tutustu alla tarkemmin hoitolinjojemme eri ominaisuuksiin. 

  • B&R on kirkastava ja korjaava hoitolinja, jonka tuotteissa on käytetty mm. tyrniöljyä, kasvipeptidejä ja hamppuöljyä. Hoitolinjan tuotteita yhdistelemällä iholle saadaan kuulautta ja kirkkautta.
  • Recovery on korjaava hoitolinja, jonka tuotteiden raaka aineet ovat tunnettuja verisuonien vahvistajia, tulehduksen hillitsijöitä tai ihon mikrobitasapainoa palauttavia raaka-aineita. Näistä merkittävimmät ovat sypressiuute, styrax benzoin -kasvihartsi (puun kova kasvimahla) sekä ksylitoli.
  • Collagen on kollageenia sisltävä hoitolinja. Kasviperäinen kollageeni on tunnettu ihon ravitsija ja hoitaja. Linjan tuotteissa on miellyttävä Ylang Ylangin, myskisalvian ja aromikkaan ruusun tuoksu.
  • Sensitive eli herkän ihon linjan voiteet ovat tuoksuttomia ja niissä on mm. viinirypäleensiemenöljyä. Viinirypäleensiemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja muita antioksidantteja. Se tunnetaan myös ihoa suojaavana ja korjaavana aineena. Hoitolinjan entsymaattisessa kuorinnassa sekä puhdistusmaidossa on kurkku-uutetta, joka rauhoittaa. pehmittää ja kostetuttaa ihoa.

Mikäli haluat tutustua tarkemmin Made in 7 Heaven tuotteisiin ja idealogiaan, käy katsomassa merkin omat nettisivut. Sieltä löydät myös verkkokaupan, jossa on ilmainen toimitus kotimaahan.