Made in 7 Heaven kasvohoidot

Olemme halunneet luoda oman hoitosarjan, jossa ei ole väriaineita, parabeeneja eikä keinotekoisia hajusteita. Kaikki tuotteiden tuoksut ovat peräisin vaikuttavista aineista. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia ja niitä ei ole testattu eläimillä. Valikoimamme täydentyy koko ajan niin, että voimme lopulta tarjota kaikki kasvohoitomme omilla tuotteilla. 

Toivotamme sinut lämpimästi kokeilemaan Made in 7 Heaven -tuotteita ja ohessa voit tutustua tuleviin omiin hoitohimme jo etukäteen.

Hoitolamme taivaalliset kasvohoidot

MADE IN 7 HEAVEN

Kirkastava ja uudistava kasvohoito

Tyrnimarjan vitamiinit, antioksidantit ja kivennäisaneet ravitsevat väsynyttä ihoa ja saavat ihon hehkumaan samalla kun hoidossa käytettävien tuotteiden Proteasyl™ entsyymi hidastaa kollageenin ja ihon elastisuuden heikentymistä.

95€

Korjaava kasvohoito 

Erityisesti couperosasta kärsivälle iholle suunnitellussa hoidossa yhdistyy sypressin jo tuhansia vuosia tunnettu verisuonia vahvistava vaikutus sekä valkoisen teepuun siemenöljyn hellävarainen ja tasapainottava vaikutus. Hoidossa käytettävä viilentävä naamio rauhoittaa tehokaasti punakkaa ihoa.

85€

Puhdistava kasvohoito

Hoidossa käytettävät kasvihapot sekä ruusunmarjaöljy (rosehip oil) tasapainottavat ihon PH arvoa ja vähentävät talin eritystä. AHA kasvihapot myös silottavat jo syntyneitä aknearpia  ja ruusunmarjaöljy häivyttää ihon sävyeroja. 

85€

Herkän ihon kasvohoito

Valkoisen teepuun siemenöljy on erittäin hellävarainen, kosteuttava ja hyvin siedetty aine, jota tämän linjan tuotteissa on ruhtinaallisesti. Valkoisen teepuun öljyon myös tuoksuton, joten tuotteissa ei ole voimakkaita tuoksuja.    

85€