Microblading 

Microblading ensimmäinen käynti

Kulmakarvojen 3D- pigmentointi karvatekniikalla. Tämän lisäksi tarvitaan ainakin yksi uusintakäynti halutun tuloksen ja sävyn varmistamiseksi. Hoito sisältää konsultaation, muotoilun, värin ja sävyn valinnan (kahdeksan vaihtoehtoa) sekä puudutuksen.

190€

Microblading seuraavat käsittelykerrat

Kulmakarvojen pigmentoinnin vahvistaminen tai korjaaminen karvatekniikalla. Voidaan tehdä aikaisintaan 6 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä. Hoito sisältää konsultaation, muotoilun, värin ja sävyn valinnan (kuusi vaihtoehtoa) sekä puudutuksen.

150€

Microblading- paketti

Kulmakarvojen pigmentointi karvatekniikalla sekä yksi huoltokäynti. Maksetaan ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä. Hoito sisältää konsultaation, muotoilun, värin ja sävyn valinnan (kuusi vaihtoehtoa), puudutuksen ja kotihoitotuotteen.

290€

Tietoa Microbladingista:

Microblading on kulmakarvojen pigmentointimenetelmä, jossa ihoon tehdään pieniä viiltoja, joiden kautta imeytetään dermiksen ja epidermiksen väliin tätä tarkoitusta varten kehitettyä väripigmenttiä. Tämän tekniikan avulla saadaan luotua erittäin luonnollisen nälöiset kulmapigmentoinnit, jotka sulautuvat luonnollisesti asiakkaan omiin kulmakarvoihin.

Tärkeää huomioida ennen hoitoon saapumista:

Microblading on turvallinen hoito terveelle ihmiselle. Mikäli sinulla on jokin merkittävä perussairaus, lääkitys tai olet muuten epävarma, soveltuuko hoito sinulle, konsultoi ensin asiasta lääkärisi kanssa. Täytämme jokaisen asiakkaan kanssa suostumuslomakkeen, jossa rajataan ulos merkittävimmät rajoittavat tekijät. Voit tutustua lomakkeeseen etukäteen täältä.

Miten hoidan kulmia käsittelyn jälkeen?

On tärkeää muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä voimakasta aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia ja saunaa parantumisen ajan. Tarkemmat jälkihoitoohjeet löytyvät täältä.