Tarjoukset ja edut

Vaikka syksy on jo saapunut, ei se tarkoita pelkkää harmautta ja synkkää raatamista töiden kanssa. Syksystä voi todellakin ottaa paljon irti ja mekin haluamme tarjota osamme harmautta vastaan.

Hoitolassamme järjestettiin 4.7. koko päivän kestävät kuvaukset, joissa teimme hoitolalle mainosmateriaalia ja nettisivukuvia. Nyt olemme saaneet kuvia valmiiksi ja niitä voit ihailla sivuillamme. Kaikki kuvat joita käytämme ovat siis meidän omaa materiaalia. Olemme luopuneet kokonaan valmiista kuvapankkikuvista, joiden käyttö on...

Hoitolamme uusin ripsimuotoilija Marianna tekee edullisia harjoitusripsiä ja ripsihuoltoja. Hän on suorittanut koulutuksen ja harjoitellut jo muutaman viikon ajan, joten työn laatu alkaa olla erittäin hyvää. Lähinnä ajankäyttö on enää hänellä työn alla.

Tule ja nauti ihanan hemmottelevasta ja tehokkaasta kesävartalohoidosta. Tämän hoidon jälkeen talven pölyt on karistettu koko kehosta ja iho on valmiina nauttimaan kesän auringosta. Trooppinen vartalohoitomme on nyt kesäkuun ajan tarjouksessa hintaan 90€ (norm 115€). Tämä täydellinen hoitokokonaisuus täytyy kokea!

Tarjoamme huhtikuussa uudet ripsienpidennykset hintaan 99€. Tarjous koskee sekä klassisia ripsienpidennyksiä sekä volymeripsienpidennyksiä. Nyt on siis loistava tilaisuus saada upeat ripset hoitolamme ammattilaisilta edulliseen hintaan.

Nyt kannattaa keskittää kaikki palvelut hoitolaamme. Tarjoamme kaikille kanta- asiakkaillemme joka 7. käyntikerran puoleen hintaan. Etu kertyy jokaisesta normaalihintaisesta palvelukäynnistä ja sen voi omavalintaisesti käyttää mihin vain palveluumme.