Tuotteet

Made in 7 Heaven ripsienpidennystuotteet on suunniteltu ammattilaisten tarpeet huomioiden. Myymme tuotteita sinulle, vaikka et olisi käynyt koulutustamme tai vasta harjoittelisit pidennysten tekoa. 

Noutotukku on avoinna arkisin 10-18 ja lauantaisin aina kun hoitolamme on avoinna. 

Made in 7 Heaven -ripsikuidut

Tarjoamamme ripsikuidut ovat erittäin hyvin liimaan tarttuvia ja niistä on helppo muodostaa viuhkoja, sillä kuidun juuri on karhea. Näiden pidennyskuitujen avulla saat tehtyä  huippulaatuiset pidennykset asiakkaallesi. 

Made in 7 Heaven Primer ja Face Wash

Hoitolamme omat puhdistustuotteet soveltuvat ihon ja ripsien puhdistukseen. Face Wash on tämän lisäksi erinomainen myyntituote asiakkaalle, jolla on ripsienpidennykset. Tuote soveltuu koko kasvojen pesuun ja myös silmämeikin puhdistukseen. Tuote huuhdellaan pois vedellä. 

Made in 7 Heaven Ripsiliimat

Pro Ultra Glue on erittäin nopeasti kuivuva liima, joka on kehitetty erityisesti edistyneille ripsimuotoilijoille. Liiman avulla saat tehtyä helposti ripsiviuhkoja, joten teet pidennykset nopeasti ja ilman pelkoa, että vierekkäiset ripset tarttuvat yhteen. 

Bond Glue on tarkoitettu aloittelijoille tai tekijälle, joka haluaa käyttää aikaa pidennyksen kiinnittämiseen. Liima luo oman ripsen ja jatkeen väliin erittäin voimakkaan sidoksen. 

Muut tuotteet

Myymme myös kaikkia  muita perustarvikkaita joita tarvitset pidennysten tekemiseen erittäin kilpailukykyiseen hintaan.