Yhteystiedot

Hoitolamme on avoinna Korona-aikana joustavasti ajanvarauksella. Mikäli olet tulossa ostamaan lahjakorttia tai tuotteita, varmista aukiolomme soittamalla tai viestillä etukäteen. Lahjakortin ja tuotteet saat myös helposti tilattua verkkokaupastamme 24/7.

Hyvinvointikeskus 7. Taivas

Hallituskatu 8 33200 Tampere

050-551 77 50

hoitola@7-taivas.com

Hoitolassamme voit maksaa joustavasti useilla eri maksutavoilla, kuten käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme myös sähköistä laskutusta. Verkkokaupassamme käyvät näiden lisäksi maksutapoina PayPal sekä ennakkomaksu laskulla.

Sisäänkäynti

Hoitolamme sijaitsee Hallituskadulla Kauppahallin vieressä katutasossa. 

Pysäköinti

Pysäköintiin suosittelemme Sokos- parkkihallia, Frenckell -parkkia tai Hämpin parkkia. HUOM! katupaikkoja keskustassa on ratikkatyömaan vuoksi vähennetty ja niiden pysäköintiaikoja lyhennetty. 

Tietoa liikuntarajoitteisille

Hoitolaamme tultaessa ulko-oven edessä on kolmen askelman rappuset. Tiloissamme ei ole inva wc:tä. 

Muuta huomioitavaa

Työmme luonteen vuoksi emme valitettavasti voi ottaa kiireisiä aikatiedusteluja tai peruutuksia vastaan sähköpostilla. Parhiten tavoitat meidät ajanvaraukseen liittyen soittamalla arkisin 10-18 välillä tai sähköisen varauksen kautta 24/7.

Tietosuoja

Keräämme asiakastietoja, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Täältä näet päivitetyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen.