Hyvinvointikeskus 7. Taivas

Hallituskatu 8, 33200 Tampere

050-551 77 50

hoitola@7-taivas.com

Aukioloajat:

Palvelemme joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan kiinteiden aukioloaikojen sijaan. Löydät varattavissa olevat aikamme helpoiten sähköisestä ajanvarauksestamme. Olemme pääsääntöisesti näiden aikojen lisäksi paikalla:

  • Arkisin 9.30- 17.00
  • La 10-13

Suosittelemme kuitenkin varmistamaan aukioloaikamme, jos olet tulossa noutamaan lahjakorttia tai tuotteita hoitolastamme.

Verkkokaupasta saat sähköisen lahjakortin helposti ja nopeasti 24/7 suoraan sähköpostiisi.

Maksutavat

Hoitolassamme voit maksaa joustavasti useilla eri maksutavoilla, kuten käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme myös sähköistä laskutusta. Verkkokaupassamme käyvät näiden lisäksi maksutapoina PayPal, Klarna sekä ennakkomaksu laskulla.

Sisäänkäynti

Hoitolamme sijaitsee Hallituskadulla Kauppahallin viereisessä kiinteistössä katutasossa. Hoitolamme sisäänkäynti on kiinteistän A ja B rapun välissä olevasta porttikngista. Ovi on porttikonkiin astuttaessa vasemmalla puolella. Ovessa on ovikello. 

Pysäköinti

Hoitolan edessä on 2 tunnin maksullinen pysäköinti (vyöhyke 1). Pidempiaikaiseen pysäköintiin suosittelemme Sokos- parkkihallia, Frenckell -parkkia tai Hämpin parkkia.

Tietoa liikuntarajoitteisille

Hoitolaamme tultaessa ulko-oven edessä on yhden askelman rappuset. Tiloissamme ei ole inva wc:tä. 

Muuta huomioitavaa

Työmme luonteen vuoksi emme valitettavasti voi ottaa kiireisiä aikatiedusteluja tai peruutuksia vastaan sähköpostilla. Parhiten tavoitat meidät ajanvaraukseen liittyen soittamalla arkisin 10-18 välillä tai sähköisen varauksen kautta 24/7.

Tietosuoja

Keräämme asiakastietoja, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Täältä näet päivitetyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen.