Yhteystiedot

Hoitolamme on avoinna arkisin 10-18 välillä. Lauantaisin palvelemme yleensä klo 11-13. Tämän lisäksi työskentelemme sopimuksen mukaan muina aikoina. Tervetuloa!

Olemme tänä vuonna poikkeuksellisesti suljettuina koko joulun ja uuden vuoden väliviikon hoitolan muutostöiden vuoksi. Tervetuloa ensi vuonna entistä upeampaan 7. Taivaaseen. 

Hyvinvointikeskus 7. Taivas

Hämeenkatu 18 33200 Tampere

050-551 77 50

hoitola@7-taivas.com

Hoitolassamme voit maksaa joustavasti useilla eri maksutavoilla, kuten käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme myös sähköistä laskutusta. Verkkokaupassamme käyvät näiden lisäksi maksutapoina PayPal sekä ennakkomaksu laskulla.

Sisäänkäynti

Hoitolamme sijaitsee Sokosta vastapäätä, Indiskan ja Suomalaisen kirjakaupan välissä olevassa rappukäytävässä. 

Pysäköinti

Pysäköintiin suosittelemme Sokos- parkkihallia, Frenckell -parkkia tai Hämpin parkkia. HUOM! katupaikkoja keskustassa on ratikkatyömaan vuoksi vähennetty ja niiden pysäköintiaikoja lyhennetty. 

Tietoa liikuntarajoitteisille

Hoitolaamme pääsee helposti pyörätuolilla, rollaattorilla tai esimerkiksi lastenvaunujen kanssa. Alaovella on pieni ramppi ja rakennuksessa on hissi. Autamme myös mielellämme esimerkiksi ovien kanssa tarvittaessa. 

Muuta huomioitavaa

Työmme luonteen vuoksi emme valitettavasti voi ottaa kiireisiä aikatiedusteluja tai peruutuksia vastaan sähköpostilla. Parhiten tavoitat meidät ajanvaraukseen liittyen soittamalla arkisin 10-18 välillä tai sähköisen varauksen kautta 24/7.

Tietosuoja

Keräämme asiakastietoja, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Täältä näet päivitetyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen.