Rentouttavat hieronnat

Hemmottelua keholle ja mielelle 

Hot Stone Essential Massage 

Kuumakivihieronta on rauhoittava hemmotteluhoito, jonka vaikutukset tuntuvat päästä varpaisiin. Hoidon teho perustuu lämpimillä kivillä tehtävään tehokkaaseen hierontaan, jonka vaikutukset tuntuvat syvällä kudoksissa. Hoidon lämpö sekä tehokas hieronta tuottavat tehokkaan rentoutumisen tunteen. Hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn. Kokonaishoitoaika noin 75 min.

94€

Aromasoul Ritual 

Aromahieronta, jonka eteeriset kasviöljyt hoitavat mieltäsi ja kehoasi. Hoidon avulla elvytetään verenkiertoa ja hoidetaan tehokkaasti lihasjännitystä öljyjen ja kokovartalohieronnan avulla. Eteeriset öljyt vähentävät tehokkaasti tulehdustiloja,kosteuttavat ja saavat myös mielen rentoutumaan. Hoito aloitetaan rauhoittavalla jalkakylvyllä. Kokonaishoitoaika noin 75 min.

94€

A Moment for Head

Hemmotteleva päähieronta 30 min. Rentouttava ja rauhoittava hieronta pään alueelle. Hoito tehdään hiuspohjalle ja niskan alueelle.

49€

Jalkojen terapiahieronta

Jalkojen nopea kylvetys, jalkapohjan hieronta, sekä polveen asti ulottuva, laskimoiden toimintaa vilkastuttava ja turvotusta laskeva hieronta. Hoidossa käytettävä hierontavoide vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja kosteuttaa ihoa. Hoidon kesto n. 40 min.

49€

Muut vartalohoidot

Selän tai rinnan syväpuhdistus

Selän tai rinnan kuorinta tai timanttihionta, syväpuhdistus ja loppuvoide. 

70€

Nordic Detox Wrap -kiinteytyshoito

Tehokas hoito aineenvaihdunnan aktivoimiseen sekä keskivartalon selluliittia vastaan. Hoidossa käytetään katajanmarjaöljyä sekä nestekiertoa aktivoivia hierontaliikkeitä. Hieronnassa hyödynnetään myös perinteistä kiinalaisen lääketieteen työkalua, eli Gua Sha -kiveä. Iholle laitetaan myös kosteuttava vartalonaamio ja kääre, jotka edistävät hoidon tehoa. Huomioithan, että iho voi punoittaa ja siinä voi olla pieniä mustelmia hoidon jälkeen. Hoitoaika noin 80 min.   

120€