Meikkaus ja meikit

Käytämme meikkauksissa hellävaraisia Jane Iredale -mineraalimeikkejä sekä ammattikäyyttöön tarkoitettuja vegaanisia KAARNA-siveltimiä. Verkkokaupassamme on myytävänä molempien tuotemerkkinen tuotteita. Jane Iredale- mineraalimeikkejä ja KAARNA- siveltimiä voi myös ostaa suoraan hoitolassamme olevasta tuotemyymälästä. Linkit tuotemerkkien verkkokauppasivulle sivun alaosassa. 

Päivämeikki

Luonnollinen meikkaus laadukkailla Jane Iredale- meikeillä. Laadukkailla mineraalimeikeillä saadaan luonnollisen näköinen, peittävä ja erittäin kestävä meikki. Kaikki tuotteet ovat hypoallergeenisiä ja dermatologisesti testattu. 

40€

Iltameikki / Kuvausmeikki

Näyttävä ja erittäin kestävä meikki vaativampaankin tilanteeseen. Jane Iredale- meikkisarjan avulla saat kuvauksellisen ja hehkuvan meikin hoitolamme ammattilaisilta. Tuotteet eivät tuki ihohuokosia tai tee naamarimaista efektiä, mutta peittävät virheet erinomaisesti. 

60€

Meikinopastus

Ongelmia meikkauksessa? Varaa aika meikkiopastukseen ja opi korostamaan kauniita puoliasi. Ammattilaisemme ohjaa sinua värien ja tekniikan kanssa. Pääset myös itse kokeilemaan meikkausta korkea laatuisilla mineraali- meikeillä. Opastuksen kesto n. 60 min. Suosittelemme!

60€