Anna lahjaksi hemmottelua

Lahjakortti on aina varma lahjasuosikki ja kukapa ei haluaisi tulla nauttimaan ihanasta hoidosta kiireisen arjen keskellä. Lisätietoja lahjakorttipalvelustamme saat numerostamme 050- 551 77 50 tai oheisesta infopaketista.

  • Hoitolamme lahjakortit saat kätevästi joko summalle tai määrättyyn hoitoon kirjoitettuna.
  • Lahjakorttimme ovat 6 kk voimassa, mutta olemme eräpäivän suhteen joustavia.
  • Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin hoitolamme hoitoihimme sekä kauneudenhoidon tuotteisiin. Lahjakortti ei kuitenkaan oikeuta ulkopuolisten palveluntarjoajien palveluihin, joita ovat plastiikkakirurgin (Diana Plastiikkakirurgipalvelu Oy) sekä kestopigmentoijan (Universal Beauty Oy) palvelut.   
  • Summalle kirjoitetun lahjakortin voi helposti käyttää osissa, samoin määrättyyn hoitoon kirjoitetun lahjakortin, mikäli lahjakortissa on useampi eri hoito tai hoitokerta.
  • Lahjakortin voit hankkia suoraan noutamalla hoitolastamme tai sen voi myös tilata meiltä sähköisenä tai postitettuna. Katso ohjeet alta.

Oletko suunnitellut hankkivasi täydellisen lahjan, mutta et pääse sitä itse noutamaan? Älä huoli: voimme lähettä lahjakortin sinulle tai suoraan vastaanottajalle ja voit maksaa sen laskulla. Mikäli sinulla on kiire, voimme lähettää lahjakortin myös sähköisesti suoraan sähköpostiisi. Myös tällöin maksu onnistuu suoraan laskulla verkkopankin kautta. Lahjakortti astuu voimaan heti, kun maksu näkyy tilillämme. Lahjakortin etätilaus onnistuu tällä sivulla olevan "Tilaa lahjakortti"- lomakkeen kautta tai puhelimitse hoitolamme numerosta 050- 551 77 50.

Lahjakorttitilauksen mahdollistaminen vaati tietojesi keräämistä. Täältä löydät lisätietoa kuinka käytämme ja säilytämme niitä: tietosuojaseloste.

Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti saatuamme toimeksiannon. Huomioithan, että työmme luonteen vuoksi lahjakortin lähetys tapahtuu yleensä vasta seuraavana päivänä. Mikäli kyseessä on erittäin kiireinen tilaus, pyydämme soittamaan lahjakorttitilauksen suoraan hoitolaamme ja näin varmistamaan nopea toimitus.