Sähköisen lahjakortin saat ostettua verkkokaupasta heti käyttöösi helposti ja joustavilla maksutavoilla 24/7. 

Lahjakortti on aina varma lahjasuosikki ja kukapa ei haluaisi tulla nauttimaan ihanasta hoidosta kiireisen arjen keskellä. Tarjoamme useita eri palveluita, joiden avulla saat lahjakortit helposti ja nopeasti. 

Voit noutaa lahjakortin hoitolastamme tai tilata sen verkkokaupastamme joko postitettuna tai sähköisenä. Verkkokaupassa käytössäsi on useita maksutapoja. Näitä ovat PayPal, tilisiirto ja suojattu luotto- ja maksukorttipalvelu Stripe (Visa, Visa Depit, Mastercard, Mastercard Depit). Hoitolasta noudettaessa maksutapoina käyvät käteinen, luotto- tai pankkikortti sekä mobile pay.

Verkkokaupan sähköisen lahjakortin saat heti käyttöösi ja painetun lahjakortin lähetämme samana päivänä ja sen toimitus kestää postin kautta n. 7 arkipäivää.

Mikäli noutaminen tai verkkokauppatilaus eivät tunnu sinusta hyviltä vaihtoehdoilta, voit tehdä kortista/korteista manuaalisen tilauksen sivun lopun lomaketta käyttäen. Lahjakortti veloitetaan tällöin laskulla ja kortti astuu voimaan maksun näkyessä tilillämme.

Lisätietoa lahjakorteistamme sekä niiden tilaamisesta


  • Hoitolamme lahjakortit saat kätevästi joko summalle tai määrättyyn hoitoon kirjoitettuna.
  • Lahjakorttimme ovat 6 kk voimassa. Koronan takia olemme olleet nyt hyvin joustavia korttien päiväysten kanssa. 
  • Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin hoitolamme hoitoihimme sekä kauneudenhoidon tuotteisiin. Lahjakortti ei kuitenkaan oikeuta ulkopuolisten palveluntarjoajien palveluihin, joita ovat plastiikkakirurgin sekä kestopigmentoijan palvelut.
  • Summalle kirjoitetun lahjakortin voi helposti käyttää osissa, samoin määrättyyn hoitoon kirjoitetun lahjakortin, mikäli lahjakortissa on useampi eri hoito tai hoitokerta.
  • Lahjakortin voit hankkia suoraan noutamalla hoitolastamme tai sen voi myös tilata meiltä sähköisenä tai postitettuna.
  • Verkkokaupan painetut lahjakortit lähetämme postin välityksellä kirjeenä samana päivänä.
  • Sähköinen lahjakortti on koodi, joka aktivoituu kun asiakas maksaa tilauksen verkkokaupassa. Lahjakorttikoodin voi kirjoittaa omaan korttiin tai sähköpostiin liitteinä tulevaan valmiiseen tulostettavaan korttipohjaan. Olethan tarkkana, että muistat lisätä koodin, sillä lahjakortti ei käy maksuna, jos koodi puuttuu!
  • Manuaalinen tilaus vaatii alla olevan lomakkeen täyttämistä. Manuaalisen tilauksen käsittely voi ruuhkasta riippuen viedä yli vuorokauden. Pyrimme kuitenkin olemaan mahdollisimman nopeita.
  • Etkö löytänyt haluamaasi summaa tai hoitoa verkkokaupan valikoimasta? Ei hätää, täytä alla oleva tilauslomake niin autamme sinua.