Sähköisen lahjakortin saat ostettua verkkokaupasta heti käyttöösi helposti ja joustavilla maksutavoilla 24/7. 

Lahjakortti on aina varma lahjasuosikki ja kukapa ei haluaisi tulla nauttimaan ihanasta hoidosta kiireisen arjen keskellä. Tarjoamme useita eri palveluita, joiden avulla saat lahjakortit helposti ja nopeasti. 

Voit noutaa lahjakortin hoitolastamme tai tilata sen verkkokaupastamme joko postitettuna tai sähköisenä. Verkkokaupassa käytössäsi on useita maksutapoja. Näitä ovat PayPal, tilisiirto ja suojattu luotto- ja maksukorttipalvelu Stripe (Visa, Visa Depit, Mastercard, Mastercard Depit). Hoitolasta noudettaessa maksutapoina käyvät käteinen, luotto- tai pankkikortti sekä mobile pay.

Verkkokaupan sähköisen lahjakortin saat heti käyttöösi ja painetun lahjakortin lähetämme samana päivänä ja sen toimitus kestää postin kautta n. 7 arkipäivää.

Lisätietoa lahjakorteistamme sekä niiden tilaamisesta


  • Hoitolamme lahjakortit saat kätevästi joko summalle tai määrättyyn hoitoon kirjoitettuna.
  • Lahjakorttimme ovat 6 kk voimassa. 
  • Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin hoitolamme hoitoihimme sekä kauneudenhoidon tuotteisiin. Lahjakortti ei kuitenkaan oikeuta hoitolassamme mahdollisesti vierailevien ulkopuolisten palveluntarjoajien palveluihin.
  • Summalle kirjoitetun lahjakortin voi helposti käyttää osissa, samoin määrättyyn hoitoon kirjoitetun lahjakortin, mikäli lahjakortissa on useampi eri hoito tai hoitokerta.
  • Lahjakortin voit hankkia suoraan noutamalla hoitolastamme tai sen voi myös tilata meiltä sähköisenä tai postitettuna.
  • Verkkokaupan painetut lahjakortit lähetämme postin välityksellä kirjeenä samana päivänä.
  • Sähköinen lahjakortti on koodi, joka aktivoituu kun asiakas maksaa tilauksen verkkokaupassa. Lahjakorttikoodin voi kirjoittaa omaan korttiin tai sähköpostiin liitteinä tulevaan valmiiseen tulostettavaan korttipohjaan. Olethan tarkkana, että muistat lisätä koodin, sillä lahjakortti ei käy maksuna, jos koodi puuttuu!
  • Etkö löytänyt haluamaasi summaa tai hoitoa verkkokaupan valikoimasta? Ei hätää, täytä alla oleva tilauslomake niin autamme sinua.