Koulutuskeskuksemme on saanut uudet hienot verkkosivut, jotka on omistettu pelkästään 7Heaven Professionalsin käyttöön. Sieltä löydät kaiken tiedon mikä täälläkin on ja vielä paljon enemmän. Astu siis sisään uusille sivuillemmemme!

Tarjoamme laadukasta ripsikoulutusta 10 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla aivan Tampereen keskustassa sijaitsevassa koulutuskeskuksessa. Tiloissamme toimii myös ripsitarvikkeiden noutotukku ja verkkokaupastamme voit tilata tuotteet helposti ja nopeasti. 

Kouluttajillamme on pitkä kokemus kouluttamisesta sekä ripsipidennysten teosta. Koulutuksen aikana saat paljon tietoa, joista on todellista hyötyä pidennyksiä tehdessäsi. Käymme läpi esimerkkejä asiakastilanteista ja harjoittelemme mallin kanssa konsultaation tekemistä, muotoilua sekä oikeat tekniikat, jotta pidennykset ovat turvalliset, esteettiset ja kestävät. Tärkein päämäärämme on antaa hyvää koulutusta ja taata kaikkien oppilaidemme osaaminen! Tule siis osaavien kouluttajiemme käsiin. 

Peruskurssi ripsienpidennyksistä -koulutus 

aloittelijalle 434,00€

Peruskurssi on suunniteltu sinulle, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ripsienpidennysten teosta. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta alasta vaan se soveltuu kaikille.

Koulutus sisältää aloituspakkauksen, jonka avulla sinun on helppo aloittaa pidennysten teko. Voit valita haluatko oppia volyymi- vai klassisten pidennysten teon.

Koulutus on kaksiosainen, eli se koostuu 1 päivästä (7 tuntia), jonka aikana käymme teoriaopinnot ja käytännön koulutuksen. Myöhemmin voit halutessasi osallistua itsenäiseen harjoitusiltaan, jonka aikana kouluttaja kertaa kanssasi tekniikkaa ja harjoittelet myös itsenäisesti. Koulutuspäivien välissä sinun tulee harjoitella pidennysten tekoa.

Koulutus sisältää:

  • Aloituspaketin, jolla pääset mukavasti alkuun.
  • Teoriakoulutuksen, joka sisältää tuoteoppia, ripsien fysiologiaa, hygieniaoppia sekä mm. ongelmatilanteiden ratkaisuja.
  • Käytännön harjoittelua, jonka aikana teet ripsienpidennyksiä mallille (oppilas yleensä hankkii itse) kouluttajan avustamana.
  • Diplomin koulutuksen suorittamisesta.Volyymikurssi (jatkokurssi) edistyneelle 
tekijälle 248,00€

Oletko suorittanut klassisten ripsienpidennysten koulutuksen, mutta et ole vielä päässyt tekemään volyymiripsiä? Tarjoamme edullista ja laadukasta koulutusta ripsitekijöille, jotka haluavat edistää osaamistaan volyymiripsien osalta. Koulutus sisältää kattavan aloitupaketin.

Koulutus sisältää:

  • Made in 7 Heaven tuoteoppia, jonka aikana opit tuntemaan tuotteemme tarkemmin.
  • Tekniikkaharjoituksia, joissa keskitymme oikeaan poimintatekniikkaan sekä kertaamme erottelutekniikkaa.
  • Koulutus soveltuu myös muiden merkkien edustajille.
  • Kesto 4 h.
  • Koulutus sisätää aloituspakkauksen, jolla pääset heti tekemään volyymiripsiä.
  • Diplomin koulutuksen suorittamisesta.

Mix & Match - tekniikkakoulutus 210,00€

Koulutus on suunnattu sinulle, jos haluat kehittää ammatillista osaamistasi ja saada työhön varmuutta. Koulutuksessa käymme läpi hybriditekniikkaa (mix-ripset), volyymitekniikoita sekä opettelemme muotoilun merkitystä pidennysten estetiikassa. 

Edistyneen ripsimuotoilijan tulee tuntea eri muotoilutyylit, jotta hän voi tehdä asiakkaalle juuri asiakkaan silmänmuotoon ja tarpeisiin parhaiten sopivat pidennykset. Asiakkaat todella arvostavat juuri hänelle räärälöityä tyyliä joka tuo hänen silmänsä esiin kauniisti. Oikein suunnitellut muotoilut myös parantavat pidennysten pysyvyyttä ja estävät asiakkaan ripsiä vaurioitumasta.

Koulutuksen aikana tutustumme myös eri volyymityyleihin ja harjoittelemme mallilla viuhkoja 2D tekniikasta aina megavolyymeihin. Tavoitteena on myös parantaa työskentelynopeutta sekä ergonomiaa. 

Troubleshooting -osuudessa käymme läpi arjessa kohdattavia ongelmatilanteita ja ratkomme niitä yhdessä kokeneen kouluttajan kanssa.  

Koulutuksen kesto on noin 3 tuntia.

Suosittelemme koulutusta kaikille henkilöille, jotka työskentelevät ripsien parissa merkistä riippumatta. Tätä koulutusta varten sinun ei ole tarvinnut suorittaa 7 Heaven professonal -ripsikoulutusta tai tarvitse käyttää merkin tuotteita. 

Tämä koulutus nostaa osaamisesi seuraavalle tasolle ja parantaa ansaitsemismahdollisuuksiasi merkittävästi!