Koulutuskeskuksemme on saanut uudet hienot verkkosivut, jotka on omistettu pelkästään 7Heaven Professionalsin käyttöön. Sieltä löydät kaiken tiedon ripsikoulutuksista sekä muista koulutuksistamme. Astu siis sisään uusille sivuillemmemme!

Tarjoamme laadukasta ripsikoulutusta 10 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla aivan Tampereen keskustassa sijaitsevassa koulutuskeskuksessa. Tiloissamme toimii myös ripsitarvikkeiden noutotukku ja verkkokaupastamme voit tilata tuotteet helposti ja nopeasti. 

Kouluttajillamme on pitkä kokemus kouluttamisesta sekä ripsipidennysten teosta. Koulutuksen aikana saat paljon tietoa, joista on todellista hyötyä pidennyksiä tehdessäsi. Käymme läpi esimerkkejä asiakastilanteista ja harjoittelemme mallin kanssa konsultaation tekemistä, muotoilua sekä oikeat tekniikat, jotta pidennykset ovat turvalliset, esteettiset ja kestävät. Tärkein päämäärämme on antaa hyvää koulutusta ja taata kaikkien oppilaidemme osaaminen! Tule siis osaavien kouluttajiemme käsiin. Lue lisää....