Ripsikoulutukset Tampereella

Tarjoamme laadukasta ripsikoulutusta kokemuksella ja ammattitaidolla aivan Tampereen keskustassa sijaitsevassa koulutuskeskuksessa. Tiloissamme toimii myös ripsitarvikkeiden noutotukku ja verkkokaupastamme voit tilata tuotteet helposti ja nopeasti. 

Kouluttajillamme on pitkä kokemus kouluttamisesta sekä ripsipidennysten teosta. Koulutuksen aikana saat paljon tietoa, joista on todellista hyötyä pidennyksiä tehdessäsi. Käymme läpi esimerkkejä asiakastilanteista ja harjoittelemme mallin kanssa konsultaation tekemistä, muotoilua sekä oikeat tekniikat, jotta pidennykset ovat turvalliset, esteettiset ja kestävät. Tärkein päämäärämme on antaa hyvää koulutusta ja taata kaikkien oppilaidemme osaaminen! Tule siis osaavien kouluttajiemme käsiin. 

Tutustu koulutuksiimme myös koulutusten kuvagalleriassa tai tykkää koulutussivuistamme facebookissa nimellä 7 Heaven Professionals.

Peruskurssi ripsienpidennyksistä -koulutus 

aloittelijalle 434,00€

Peruskurssi on suunniteltu henkilölle, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta ripsienpidennysten teosta. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta alasta vaan se soveltuu kaikille.

Koulutus sisältää aloituspakkauksen, jonka avulla on helppo aloittaa pidennysten teko. Oppilas voi valita haluaako hän oppia volyymi- vai klassisten pidennysten teon.

Koulutus on kaksiosainen, eli se koostuu 1 päivästä (7 tuntia), jonka aikana oppilas käy teoriaopinnot ja käytännön koulutuksen. Myöhemmin oppilas voi halutessaan osallistua itsenäiseen harjoitusiltaan, jonka aikana kouluttaja kertaa oppilaan kanssa tekniikkaa ja oppilas harjoittelee myös itsenäisesti. Koulutuspäivien välissä oppilaan tulee harjoitella pidennysten tekoa.

Koulutus sisältää:

  • Aloituspaketin, jolla pääset mukavasti alkuun.
  • Teoriakoulutuksen, joka sisältää tuoteoppia, ripsien fysiologiaa, hygieniaoppia sekä mm. ongelmatilanteiden ratkaisuja.
  • Käytännön harjoittelua, jonka aikana oppilas tekee ripsienpidennyksiä määräajan mallille (oppilas yleensä hankkii itse) kouluttajan avustamana.
  • Diplomin koulutuksen suorittamisesta.

Volyymikurssi edistyneelle 

tekijälle 248,00€

Oletko suorittanut klassisten ripsienpidennysten koulutuksen, mutta et ole vielä päässyt tekemään volyymiripsiä. Tarjoamme edullista ja laadukasta koulutusta ripsitekijöille, jotka haluavat edistää osaamistaan volyymiripsien osalta. Koulutus sisältää kattavan aloitupaketin.

Koulutus sisältää:

  • Made in 7 Heaven tuoteoppia, jonka aikana opit tuntemaan tuotteemme tarkemmin.
  • Tekniikkaharjoituksia, joissa keskitymme oikeaan poimintatekniikkaan sekä kertaamme erottelutekniikkaa.
  • Koulutus soveltuu myös muiden merkkien edustajille.
  • Koulutus sisätää aloituspakkauksen, jolla pääset heti tekemään volyymiripsiä.
  • Diplomin koulutuksen suorittamisesta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja koulutuksistanne tai osallistua mukaan!