Klassinen jalkahoito

Jalkojen kylvetys, kynsien hoito, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen levitys. Tämän lisäksi mahdollisten jalkaongelmien hoito. Hoitoa voi laajentaa oheisilla lisähoidoilla:

  • varpaankynsien vinylux kynsilakkaus +5,00€
  • varpaankynsien Shellac yksivärigeelaus +30,00€
  • varpaankynsien Shellac huolto +40,00€
  • pitkä hieronta 15 min. +20,00€

65€

Secret Forest spa-jalkahoito

Metsäinen hoitoelämys jaloille. Todellinen jalkojen hemmotteluhoito, jossa laadukkaat tuotteet ja hierontatekniikka saavat aikaan taivaallisen kokemuksen. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja niissä tuoksuu ihana suomalainen metsä ja raikas piparminttu. Hoito sisältää: jalkojen kylvetys, kynsien hoito ja kosteutus. Tämän lisäksi kuorinta sääreen asti, virkistävä piparminttu-jalkanaamio ja verenkiertoa elvyttävä rentoutushieronta koko jalkaterään ja sääreen. Todellinen stressinlievityshoito, joka vie sinut retkelle kotimaiseen metsään. Hoitoa voi laajentaa oheisilla lisähoidoilla:

  • varpaankynsien vinylux- kynsilakkaus +5,00€
  • varpaankynsien Shellac- yksivärigeelaus +30,00€
  • varpaankynsien Shellac -huolto +40,00€

85€

Varpaankynsien geelaus

Varpaankynsien geelaus, joka sisältää kynsinauhojen hoidon, kynnen viilauksen sekä yksivärigeelillä tehtävän lakkauksen. Varpaankynsien geelaus kestää todella pitkään kynsissä.

65€

Syylänpoistohoito Cryopen -kynällä

Syylänpoistohoito sisältää 1-2 syylän poiston jaloista. Tarvittaessa jalkahoitaja poistaa syylän päältä kovettumaa, jotta hoito on tehokkaampi ja syylän aiheuttama painekipu hellittää heti. Syylähoito tehdään CryoPen- kynällä ja se on kivuton ja turvallinen hoitomuoto. Toisinaan jäädytys joudutaan toistamaan useamman kerran hoitosarjana, jos syylä on hyvin syvällä ja isokokoinen. Hoitosarjojen välissä tulisi olla 2-3 viikon tauko. Maksimihoitoaika 40 min. 

45€

Kynsien leikkaus 

Hoito sisltää kynsien leikkauksen sekä kynsinauhojen siistimisen. Hoito sisältää korkeintaan yhden kynnen ohentamisen. Jos tarvitset kattavamman hoidon kynsille, suosittelemme valitsemaan klassisen jalkahoidon. Hoitoaika n. 30 min. 

40€