Sinun ei tarvitse tietää ihotyyppiäsi tai hoitolinjaa tehdessäsi varausta kasvohoitoon. Teemme aina ennen hoitoa arvion ihon tarpeista ja voitte yhdessä kosmetologimme kanssa valita juuri sinulle sopivat  kotimaiset Made in 7 Heaven -kosmetiikkasarjan tuotteet. 

Klassiset kasvohoidot


Herkän ihon kasvohoito 

Runsaasti omega-rasvahappoja sisältävät tuotteet ovat pääroolissa tässä hellävaraisessa kasvohoidossa. Hoito sisältää alkurituaalin, alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, ksylitol- ja hyaluronihapposeerumin, hellävaraisen jaderulla-hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Hoidon kesto noin 1 h. 

85€

Rauhoittava ja tasapainottava kasvohoito

Erityisesti couperosasta kärsivälle iholle suunnitellussa hoidossa yhdistyy sypressin verisuonia vahvistava vaikutus sekä valkoisen teepuun öljyn hellävarainen ja tasapainottava vaikutus. Hoito sisältää alkurituaalin, alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, sypressiseerumin, rauhoittavan naamion ja loppuvoiteen. Hoidon kesto noin 1 h. 

85€

Kirkastava ja uudistava kasvohoito

Tyrnimarjan vitamiinit, antioksidantit ja kivennäisaneet ravitsevat väsynyttä ihoa ja saavat ihon hehkumaan samalla kun hoidossa käytettävien tuotteiden kasvipeptidi hidastaa ihon ikääntymistä. Hoito sisältää alkurituaalin, alkupuhdistuksen, entsymaattisen tai mekaanisen kuorinnan, tyrninaamion, marjaseerumin, hieronnan ja loppuvoiteen. Hoidon kesto noin 1 h.

85€

Puhdistava kasvohoito

Epäpuhtaan ihon tasapainottava hoito, joka sisältää ihon mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, ihonpuhdistuksen, naamion, seerumin, hieronnan ja loppuvoiteen. Hoidon kesto noin 1 h.

85€

Kiinteyttävä kasvohoito

Kasviperäistä kollageenia sisältävät tuotteet soveltuvat iholle, joka tarvitsee kiinteytystä ja silotusta. Tuotteiden rikas koostumus ja miellyttävät tuoksut antavat todellisen hemmotteluelämyksen. Hoito sisältää alkurituaalin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, jaderullalla ja gua sha- kivellä tehtävän kiinteytyshoidon, naamion, seerumin ja loppuvoiteen. Hoidon kesto noin 1 h.

85€

Hemmotteleva Spa- kasvohoito


7th Heaven Facial

Hoitolamme taivaallinen nimikkohoito. Juuri sinulle räätälöity kattava ja pitkän hieronnan sisältävä kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, erikoisnaamion, loppuvoiteen sekä pitkän hieronnan kasvoille, niskaan ja dekolteelle. Hoitoaika n. 75 min.

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

120€

Peeling -hoidot 


Essential SMOOTH Touch -happohoito

Erittäin herkälle iholle sekä couperosaiholle tarkoitettu happokäsittely. Hoito sisältää kuorivia kasvihappoja, joiden avulla ihon kuivuus ja elottomuus vähenevät. Käsittelyn jälkeen iho on vastaanottavaisempi kosteuttaville ja hoitaville aineille. Kesto 45 min

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

60€

Essential PURE Touch -happohoito

Tehokas happohoito, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Hoidossa käytettävä happoyhdistelmä on tarkoitettu hillitsemään talineritystä ja se lievittää ihon tulehdusta. Hoidossa tehdään mekaaninen puhdistus. Hoidon kesto 60 min.

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

90€

Essential DEEP Touch -happohoito

Ihon pigmenttimuutoksiin sekä pieniin juonteisiin tarkoitettu happokäsittely, joka aktivoi ihon uusiutumista ja saa sen heti näyttämään kirkkaammalta ja terveemmältä. Kesto n. 60 min. Tämä on todellinen Tuhkimohoito!

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

99€

Eye and Lip Supreme

Silmänympärys- ja huultenympäyshoito, joka kiinteyttää ja laskee ihon turvotusta silmänympärysalueelta ja huulten alueelta. Viileä naamio ja hellävarainen lymfahieronta elvyttävät verenkiertoa ja vähentävät tehokkaasti tummuutta hoidettavalta silmän alueelta. Hoito sisältää tarpeen mukaan timanttihionnan silmänympärys- ja huulialueelle.

70€

Laitehoidot


Neulaton mesoterapia 

Hoito perustuu elektroporaatioon, jonka avulla ihon sisään voidaan kivuttomasti ja ihoa rikkomatta imeyttää hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on ihossa luonnostaan esiintyvä kosteuttava ainesosa, jota iho tarvitsee kosteuden säätelyssä. Hoidon jälkeen iho tuntuu heti pehmeältä ja sileämmältä, sillä ihon pintaan imeytyessä hyaluronihappo sitoo itseensä runsaasti vettä silottaen ihon juonteita. Hoito aloitetaan kevyellä puhdistuksella ja timanttihionnalla. Tämän jälkeen hyaluronihappo hierotaan ihoon mesoterpialaitteella, jonka sähkömagneettinen kenttä saa sen imeytymään ihon pinnan läpi soluväleihin. Hoito viimeistellään kylmäkäsittelyllä. Hoidon kesto n. 60 min. 

140€

Neulaton mesoterapia silmille

Hoito sisältää silmänympärysihon lymfahieronnan, silmänympärys- ampullin imeytyksen mesoterapialaitteella, turvotusta laskevan kylmäkäsittelyn silmänympärysiholle sekä silmänympärysihon kosteutuksen tehovoiteella. Hoidon kesto n. 35 min.

60€

Mikroneulaus


Mikroneulaus kynällä kasvoille, kaulalle ja decolteelle 

Mikroneulauksen uusi sukupolvi on täällä! Neulauskynällä tehtävä tehokas ja turvallinen hoito asiakkaan trapeen mukaan räätälöidyllä seerumicocktaililla. Lue lisää hoidosta täältä...

Tarjoamme kolmannen sarjahoitokäynnin puoleen hintaan. Sinun ei tarvitse maksaa koko hoitosarjaa kerralla, vaan maksat kahdesta ensimmäisestä käynnistä hoidon yhteydessä 190€ ja kolmannesta kerrasta 95€ käynnin yhteydessä. 

190€