Kasvohoidot

Kaikki kasvohoitomme sisältävät alkuanalyysin, joten sinun ei tarvitse tietää ihotyyppiäsi saapuessasi hoitoon. Voit lukea lisää kasvohoidoistamme sekä Aqua Peelingistä blogistamme täältä>>


Kuulas

kirkastava pikakasvohoito

(ent. 7th Heaven FastGlow kasvohoito). Hoitolamme nopea ja todella kirkastava pikakasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen entsyymikuorinnan, tyrniseerumin ja tyrnivoidenaamion. Iho on hoidon jälkeen todella kuulas ja kirkas. Hoito myös tasaa ihon sävyä. Hoidon kesto noin 30 min. Hoitoon ei voi ottaa lisäpalveluita. 

49€

Tunto

klassinen kasvohoito 

(ent. 7th Heaven klassinen kasvohoito ). Täydellinen kasvohoito sinulle, joka etsit räätälöityä hoitokokonaisuutta kasvojen ihon terveyden ylläpitämiseen tai palauttamiseen. Hoito sisältää alkuanalyysin sekä ihosi tarpeita vastaavilla tuotteilla tehtävän kasvohoidon. Valikoimassamme on mm kirkastavat, kosteuttavat, rauhoittavat sekä antiage- tuotteet, joista kosmetologimme valitsee kanssasi hoidon aluksi juuri ne tuotteet, joita ihosi tarvitsee. Käytettävät tuotteet ovat 98-100% luonnollisia ja täysin vegaanisia. Hoidon kokonaiskesto noin 50 min.

Hoitoa voi tämän lisäksi vielä laajentaa oheisilla, maksullisilla lisäpalveluilla: 

 • Kosteuttava ja turvotusta lievittävä silmänympäryshoito +20€
 • Minimanikyyri lakkauksella sormiin +35€
 • Timanttihionta +20€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +10€

85€

Juuri 

luomukasvohoito

(ent. Phyt's luomukasvohoito). Luomutuotteilla tehtävä kasvohoito, joka sisältää luomuhoitoöljyjä ja aktivoi ihon uudistumista. Hoidossa käytettävät tuotteet ovat luomusertifioituja tai  luomusertifioiduista raaka-aineista valmistettuja. Hoidon kesto noin 50 min. Hoitoa voi tämän lisäksi vielä laajentaa oheisilla, maksullisilla lisäpalveluilla:

 • Minimanikyyri lakkauksella sormiin +35€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +10€

85€

Kosketus

Rentouttava kasvohoito

Rentouttava kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin ja hieronnan. Naamion vaikutusaikana tehdään rentouttava hieronta niska- ja decoltee- alueelle. Hoito viimeistellään loppuvoiteella. Käytettävät tuotteet ovat 98-100% luonnollisia ja täysin vegaanisia. Hoidon kokonaiskesto noin 60 min. Hoitoa voi tämän lisäksi vielä laajentaa oheisilla, maksullisilla lisäpalveluilla:

 • Minimanikyyri lakkauksella sormiin +35€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +10€

100€

Elämys 

Taivaallinen spa-elämys kasvoille

(ent. 7th Heaven Spa facial). Todella rentouttava kasvohoitoelämys, joka sisältää aluksi rauhoittavan jalkojen kylvetyksen (ei jalkahoito). Hoidossa tehdään alkuhieronta, kasvohoito sekä silmänympäryshoito. Hoidon kruunaa kasvoille ja decoltee alueelle tehtävä hemmotteleva hieronta. Käytettävät tuotteet ovat 98-100% luonnollisia ja täysin vegaanisia. Hoidon kokonaiskesto noin 75 min. Hoitoa voi tämän lisäksi vielä laajentaa oheisilla, maksullisilla lisäpalveluilla:

 • Minimanikyyri lakkauksella sormiin +35€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +10€

135€

Gua Sha -hieronta kasvoille 

Kosmetologin tekemä, kasvojen hierontaan keskittyvä hoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa sekä poistaa turvotusta. Hoito ei sisällä kasvohoitoa vaan siinä keskitytään ihon käsittelyyn jaderullalla ja Gua Sha-kivellä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen sekä hieronnan. Hoito tehdään express-hoitopisteessä.

40€

Ihonhoito-opastus

Tule veloituksettomaan opastukseen, jossa ammattilaisemme opastavat sinua hyvään ihonhoitoon. Pääset myös tutustumaan kotimaisiin ihonhoitotuotteisiin ja niiden oikeaoppiseen käyttöön. Opastus on veloitukseton kaikille hoitolamme sovelluksen ladanneille henkilöille ja se ei sido tuoteostoihin. Ilman sovellusta hinta 30€.

0€

Hellävaraiset happohoidot 


Essentials. -kuoriva happohoito

Hapoilla tehtävä hoito, joka sisältää myös hyvin kosteuttavia tuotteita. Hoito on tarkoitettu esimerkiksi herkälle iholle sekä couperosaiholle.  Hoito sisältää kuorivia happoja, joiden avulla ihon kuivuus ja elottomuus vähenevät. Käsittelyn jälkeen iho on vastaanottavaisempi kosteuttaville ja hoitaville aineille. Kesto 40 min. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, seerumin imeytyksen ja loppuvoiteen. Hoidon jälkeen iho on todella kosteutettu ja pehmeä. Hoidossa käytetään kotimaisia ksylitolilla rikastettuja Essentials. Peelings -tuotteita. 

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

60€

Essentials. Pure Touch -happohoito

Tehokas happohoito, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Hoidossa käytettävä happoyhdistelmä on tarkoitettu hillitsemään talineritystä ja se lievittää ihon tulehdusta. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, happokäsittely ja iholle laitetaan myös naamio, seerumi ja rauhoittava loppuvoide. Hoidossa käytetään kotimaisia ksylitolilla rikastettuja Essentials. Peelings -tuotteita. Hoidon kesto 60 min.

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

90€

Essentials. antiage -happohoito

Ihon pigmenttimuutoksiin sekä pieniin juonteisiin tarkoitettu happokäsittely, joka aktivoi ihon uusiutumista ja saa sen heti näyttämään kirkkaammalta ja terveemmältä. Kesto n. 60 min. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokäsittelyn, naamion, serumin, rauhoittavan jaderullauksen ja loppuvoiteen. Hoito sisältää myös kiinteyttävän silmänympäryshoidon. Hoidossa käytetään kotimaisia ksylitolilla rikastettuja Essentials. Peelings -tuotteita. Hoidon kesto noin 60 min. 

 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

99€

Eye and Lip Supreme

Silmänympärys- ja huultenympäyshoito, joka kiinteyttää ja laskee ihon turvotusta silmänympärysalueelta ja huulten alueelta. Viileä naamio ja hellävarainen lymfahieronta elvyttävät verenkiertoa ja vähentävät tehokkaasti tummuutta hoidettavalta silmän alueelta. Hoito sisältää tarpeen mukaan timanttihionnan silmänympärys- ja huulialueelle.

70€

Kasvojen laitehoidot


Aqua Peel Purifying -puhdistushoito Tehohoito mustapäitä vastaan!

Tehokas laitehoito, jonka avulla ihohuokoset "pestään" puhtaaksi. Hoito soveltuu epäpuhtaalle iholle sekä laajentuneille ihohuokosille. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään aqua peel-kuorinta ja hoitotuotteiden imeytyshoito. Hoito viimeistellään rauhoittavalla naamiolla sekä hoitovoiteella. Hoidon kesto 45 min.

95€

Aqua Peel Antiage- juonnehoito

Hoito on suunniteltu ihon pinnan sävyn tasoittamiseen, tehokosteutukseen sekä pienien juonteiden silottamiseen. Iho on hoidon jälkeen todella kuulas ja pehmeä. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään timanttihionta sekä imeytetään antioksidanttinen hoitoneste laitteella. Hoidossa tehdään myös kiinteyttävä ultraäänikäsittely sekä käytetään kosteuttavia antiage tuotteita. Hoidon kesto 60 min. 

120€

Mikroneulaus kynällä kasvoille 

Mikroneulauksen uusi sukupolvi on täällä! Neulauskynällä tehtävä tehokas ja turvallinen hoito asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidyllä seerumicocktaililla. (Lue lisää Mikroneulauksesta blogistamme>>)

Tarjoamme kolmannen sarjahoitokäynnin puoleen hintaan. Sinun ei tarvitse maksaa koko hoitosarjaa kerralla, vaan maksat kahdesta ensimmäisestä käynnistä hoidon yhteydessä 190€ ja kolmannesta kerrasta 95€ käynnin yhteydessä. 

190€