Kasvohoidot

Kaikki kasvohoitomme sisältävät alkuanalyysin, joten sinun ei tarvitse tietää ihotyyppiäsi saapuessasi hoitoon. 


Klassinen kasvohoito 

Täydellinen kasvohoito sinulle, joka etsit räätälöityä hoitokokonaisuutta kasvojen ihon terveyden ylläpitämiseen tai palauttamiseen. Hoito sisältää ihosi tarpeita vastaavilla tuotteilla tehtävän kasvohoidon. Valikoimassamme on mm kirkastavat, kosteuttavat, rauhoittavat sekä antiage- tuotteet, joista kosmetologimme valitsee kanssasi hoidon aluksi juuri ne tuotteet, joita ihosi tarvitsee. Hoidon kokonaiskesto noin 60 min. Hoitoa voi tämän lisäksi vielä laajentaa oheisilla, maksullisilla lisäpalveluilla: 

 • Kosteuttava ja turvotusta lievittävä silmänympäryshoito +20€
 • Minimanikyyri lakkauksella sormiin +35€
 • Timanttihionta +20€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +10€

90€

7th Heaven Facial

Hoitolamme taivaallinen hemmotteluhoito. Todella rentouttava kasvohoito, joka sisältää räätälälöidyn hoitokokonaisuuden sekä pitkän hieronnan kasvoille, niskaan ja decolteelle. Kosmetologimme räätälöivät kanssasi hoidon ja se sisältää ihon tarpeiden mukaan yhden erikoiskäsittelyn normaalin kasvohoidon sekä hieronnan lisäksi. Erikoiskäsittely voi olla ihon tarpeen mukaan timanttihionta, hellävarainen happokäsittely, Aqua Peeling tai ultraäänihoito. Hoito sisältää myös kasvutekijöitä sisältävän erikoisnaamion. Hoidon kesto noin 80 min. Hoitoa voi tämän lisäksi vielä laajentaa oheisilla, maksullisilla lisäpalveluilla:

 • Kosteuttava ja turvotusta lievittävä silmänympäryshoito +20€
 • Minimanikyyri lakkauksella sormiin +35€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +10€

130€

Aqua Peel Purifying -puhdistushoito

Tehokas laitehoito, jonka avulla ihohuokoset "pestään" puhtaaksi. Hoito soveltuu epäpuhtaalle iholle sekä laajentuneille ihohuokosille. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään aqua peel-kuorinta ja hoitotuotteiden imeytyshoito. Hoito viimeistellään rauhoittavalla naamiolla sekä hoitovoiteella. Hoidon kesto 45 min. (Lue lisää Aqua Peelingistä blogistamme>>)

95€

Aqua Peel Antiage- juonnehoito

Hoito on suunniteltu ihon pinnan sävyn tasoittamiseen, tehokosteutukseen sekä pienien juonteiden silottamiseen. Iho on hoidon jälkeen todella kuulas ja pehmeä. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään aqua peel-kuorinta sekä hoitonesteen imeytyshoito. Hoito viimeistellään ihon uudistumista aktivoivalla naamiolla ja kiinteyttävällä loppuvoiteella. Hoidon kesto 60 min. (Lue lisää Aqua Peelingistä blogistamme>>)

120€

Hellävaraiset happohoidot 


Essential SMOOTH Touch -happohoito

Erittäin herkälle iholle sekä couperosaiholle tarkoitettu happokäsittely. Hoito sisältää kuorivia kasvihappoja, joiden avulla ihon kuivuus ja elottomuus vähenevät. Käsittelyn jälkeen iho on vastaanottavaisempi kosteuttaville ja hoitaville aineille. Kesto 45 min

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

60€

Essential PURE Touch -happohoito

Tehokas happohoito, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Hoidossa käytettävä happoyhdistelmä on tarkoitettu hillitsemään talineritystä ja se lievittää ihon tulehdusta. Hoidossa tehdään mekaaninen puhdistus. Hoidon kesto 60 min.

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

90€

Essential DEEP Touch -happohoito

Ihon pigmenttimuutoksiin sekä pieniin juonteisiin tarkoitettu happokäsittely, joka aktivoi ihon uusiutumista ja saa sen heti näyttämään kirkkaammalta ja terveemmältä. Kesto n. 60 min. Tämä on todellinen Tuhkimohoito!

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

99€

Eye and Lip Supreme

Silmänympärys- ja huultenympäyshoito, joka kiinteyttää ja laskee ihon turvotusta silmänympärysalueelta ja huulten alueelta. Viileä naamio ja hellävarainen lymfahieronta elvyttävät verenkiertoa ja vähentävät tehokkaasti tummuutta hoidettavalta silmän alueelta. Hoito sisältää tarpeen mukaan timanttihionnan silmänympärys- ja huulialueelle.

70€

Mikroneulaus & Mesoterapia


Mikroneulaus kynällä kasvoille, kaulalle ja decolteelle 

Mikroneulauksen uusi sukupolvi on täällä! Neulauskynällä tehtävä tehokas ja turvallinen hoito asiakkaan trapeen mukaan räätälöidyllä seerumicocktaililla. (Lue lisää Mikroneulauksesta blogistamme>>)

Tarjoamme kolmannen sarjahoitokäynnin puoleen hintaan. Sinun ei tarvitse maksaa koko hoitosarjaa kerralla, vaan maksat kahdesta ensimmäisestä käynnistä hoidon yhteydessä 190€ ja kolmannesta kerrasta 95€ käynnin yhteydessä. 

190€

Neulaton mesoterapia

Hoito perustuu elektroporaatioon, jonka avulla ihon sisään voidaan kivuttomasti ja ihoa rikkomatta imeyttää hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on ihossa luonnostaan esiintyvä kosteuttava ainesosa, jota iho tarvitsee kosteuden säätelyssä. Hoidon jälkeen iho tuntuu heti pehmeältä ja sileämmältä, sillä ihon pintaan imeytyessä hyaluronihappo sitoo itseensä runsaasti vettä silottaen ihon juonteita. Hoito aloitetaan kevyellä puhdistuksella ja timanttihionnalla. Tämän jälkeen hyaluronihappo hierotaan ihoon mesoterpialaitteella, jonka sähkömagneettinen kenttä saa sen imeytymään ihon pinnan läpi soluväleihin. Hoito viimeistellään kylmäkäsittelyllä. Hoidon kesto n. 60 min. 

140€

Neulaton mesoterapia silmille

Hoito sisältää silmänympärysihon lymfahieronnan, silmänympärys- ampullin imeytyksen mesoterapialaitteella, turvotusta laskevan kylmäkäsittelyn silmänympärysiholle sekä silmänympärysihon kosteutuksen tehovoiteella. Hoidon kesto n. 35 min.

60€