Kasvohoidot

Kaikki kasvohoitomme sisältävät alkuanalyysin, joten sinun ei tarvitse tietää ihotyyppiäsi saapuessasi hoitoon. Voit lukea lisää kasvohoidoistamme sekä Aqua Peelingistä blogistamme täältä>>


7th Heaven FastGlow kasvohoito

Hoitolamme nopea ja todella kirkastava pikakasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen entsyymikuorinnan, seerumin ja voidenaamion. Iho on hoidon jälkeen todella kuulas ja kirkas. Hoito myös tasaa ihon sävyä. Hoidon kesto noin 40 min. Hoitoon ei voi ottaa lisäpalveluita. 

49€

7 th Heaven Klassinen kasvohoito 

Täydellinen kasvohoito sinulle, joka etsit räätälöityä hoitokokonaisuutta kasvojen ihon terveyden ylläpitämiseen tai palauttamiseen. Hoito sisältää ihosi tarpeita vastaavilla tuotteilla tehtävän kasvohoidon. Valikoimassamme on mm kirkastavat, kosteuttavat, rauhoittavat sekä antiage- tuotteet, joista kosmetologimme valitsee kanssasi hoidon aluksi juuri ne tuotteet, joita ihosi tarvitsee. Hoidon kokonaiskesto noin 50 min.

Hoitoa voi tämän lisäksi vielä laajentaa oheisilla, maksullisilla lisäpalveluilla: 

 • Kosteuttava ja turvotusta lievittävä silmänympäryshoito +20€
 • Minimanikyyri lakkauksella sormiin +35€
 • Timanttihionta +20€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +10€

85€

Phyt's luomukasvohoito

Sertifioiduilla Phyt's luomutuotteilla tehtävä kasvohoito, joka sisältää antioksidanttisia hoitoöljyjä ja aktivoi ihon uudistumista. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, öljyseerumin ja hieronnan. Hoidon kesto noin 60 min. Hoitoa voi tämän lisäksi vielä laajentaa oheisilla, maksullisilla lisäpalveluilla:

 • Minimanikyyri lakkauksella sormiin +35€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +10€

85€

7th Heaven Spa Facial  Asiakkaidemme suosikkihoito!

Hoitolamme taivaallinen hemmotteluhoito. Todella rentouttava kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin ja hieronnan. Hoidossa tehdään myös kiinteyttävä ja turvotusta laskeva silmänympäryshoito. Naamion vaikutusaikana tehdään rentouttava hieronta asiakkaan toiveen mukaan niska- ja decoltee- alueelle tai jalkateriin.  Hoito viimeistellään loppuvoiteella. Hoidon kokonaiskesto noin 70 min. Hoitoa voi tämän lisäksi vielä laajentaa oheisilla, maksullisilla lisäpalveluilla:

 • Minimanikyyri lakkauksella sormiin +35€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +10€

120€

Aqua Peel Purifying -puhdistushoito   Tehohoito mustapäitä vastaan!

Tehokas laitehoito, jonka avulla ihohuokoset "pestään" puhtaaksi. Hoito soveltuu epäpuhtaalle iholle sekä laajentuneille ihohuokosille. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään aqua peel-kuorinta ja hoitotuotteiden imeytyshoito. Hoito viimeistellään rauhoittavalla naamiolla sekä hoitovoiteella. Hoidon kesto 45 min.

95€

Aqua Peel Antiage- juonnehoito

Hoito on suunniteltu ihon pinnan sävyn tasoittamiseen, tehokosteutukseen sekä pienien juonteiden silottamiseen. Iho on hoidon jälkeen todella kuulas ja pehmeä. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään timanttihionta sekä imeytetään antioksidanttinen hoitoneste laitteella. Hoidossa tehdään myös kiinteyttävä ultraäänikäsittely sekä käytetään kosteuttavia antiage tuotteita. Hoidon kesto 60 min. 

120€

Erikoiskasvohoito herkälle iholle (tutkimusprojekti kevät 2023)

Tämä hoito on osa Made in 7 heaven Sensitive ihonhoitotuotteisiin liittyvää tutkimusta, jossa herkän ihon tuotteiden vaikutusta herkälle iholle selvitetään anonyymisti kerättävän asiakaspalautteen avulla. Hoito sisältää herkän ihon tuotteilla tehtävän alkupuhdistuksen, jaderulla-hieronnan, seerumin, naamion sekä loppuvoiteen. Hoidon kesto noin 60 min. Lue lisää tutkimuksesta täältä...

65€

Ihonhoito-opastus

Tule veloituksettomaan opastukseen, jossa ammattilaisemme opastavat sinua hyvään ihonhoitoon. Pääset myös tutustumaan kotimaisiin ihonhoitotuotteisiin ja niiden oikeaoppiseen käyttöön. Opastus on veloitukseton kaikille hoitolamme sovelluksen ladanneille henkilöille ja se ei sido tuoteostoihin. Ilman sovellusta hinta 30€.

0€

Hellävaraiset happohoidot 


Essentials. -kuoriva happohoito

Hapoilla tehtävä hoito, joka sisältää myös hyvin kosteuttavia tuotteita. Hoito on tarkoitettu esimerkiksi herkälle iholle sekä couperosaiholle.  Hoito sisältää kuorivia happoja, joiden avulla ihon kuivuus ja elottomuus vähenevät. Käsittelyn jälkeen iho on vastaanottavaisempi kosteuttaville ja hoitaville aineille. Kesto 40 min. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, seerumin imeytyksen ja loppuvoiteen. Hoidon jälkeen iho on todella kosteutettu ja pehmeä. Hoidossa käytetään kotimaisia ksylitolilla rikastettuja Essentials. Peelings -tuotteita. 

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

60€

Essentials. Pure Touch -happohoito

Tehokas happohoito, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Hoidossa käytettävä happoyhdistelmä on tarkoitettu hillitsemään talineritystä ja se lievittää ihon tulehdusta. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, happokäsittely ja iholle laitetaan myös naamio, seerumi ja rauhoittava loppuvoide. Hoidossa käytetään kotimaisia ksylitolilla rikastettuja Essentials. Peelings -tuotteita. Hoidon kesto 60 min.

 • Silmänympäryshoito +15€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

90€

Essentials. antiage -happohoito

Ihon pigmenttimuutoksiin sekä pieniin juonteisiin tarkoitettu happokäsittely, joka aktivoi ihon uusiutumista ja saa sen heti näyttämään kirkkaammalta ja terveemmältä. Kesto n. 60 min. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokäsittelyn, naamion, serumin, rauhoittavan jaderullauksen ja loppuvoiteen. Hoito sisältää myös kiinteyttävän silmänympäryshoidon. Hoidossa käytetään kotimaisia ksylitolilla rikastettuja Essentials. Peelings -tuotteita. Hoidon kesto noin 60 min. 

 • Kulmien värjäys ja muotoilu +25€
 • Ylähuulen sokerointi +7€
 • Minimanikyyri +35€

99€

Eye and Lip Supreme

Silmänympärys- ja huultenympäyshoito, joka kiinteyttää ja laskee ihon turvotusta silmänympärysalueelta ja huulten alueelta. Viileä naamio ja hellävarainen lymfahieronta elvyttävät verenkiertoa ja vähentävät tehokkaasti tummuutta hoidettavalta silmän alueelta. Hoito sisältää tarpeen mukaan timanttihionnan silmänympärys- ja huulialueelle.

70€

Mikroneulaus & Mesoterapia


Mikroneulaus kynällä kasvoille 

Mikroneulauksen uusi sukupolvi on täällä! Neulauskynällä tehtävä tehokas ja turvallinen hoito asiakkaan trapeen mukaan räätälöidyllä seerumicocktaililla. (Lue lisää Mikroneulauksesta blogistamme>>)

Tarjoamme kolmannen sarjahoitokäynnin puoleen hintaan. Sinun ei tarvitse maksaa koko hoitosarjaa kerralla, vaan maksat kahdesta ensimmäisestä käynnistä hoidon yhteydessä 190€ ja kolmannesta kerrasta 95€ käynnin yhteydessä. 

190€

Neulaton mesoterapia

Hoito perustuu elektroporaatioon, jonka avulla ihon sisään voidaan kivuttomasti ja ihoa rikkomatta imeyttää hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on ihossa luonnostaan esiintyvä kosteuttava ainesosa, jota iho tarvitsee kosteuden säätelyssä. Hoidon jälkeen iho tuntuu heti pehmeältä ja sileämmältä, sillä ihon pintaan imeytyessä hyaluronihappo sitoo itseensä runsaasti vettä silottaen ihon juonteita. Hoito aloitetaan kevyellä puhdistuksella ja timanttihionnalla. Tämän jälkeen hyaluronihappo hierotaan ihoon mesoterpialaitteella, jonka sähkömagneettinen kenttä saa sen imeytymään ihon pinnan läpi soluväleihin. Hoito viimeistellään kylmäkäsittelyllä. Hoidon kesto n. 60 min. 

140€

Neulaton mesoterapia silmille

Hoito sisältää silmänympärysihon lymfahieronnan, silmänympärys- ampullin imeytyksen mesoterapialaitteella, turvotusta laskevan kylmäkäsittelyn silmänympärysiholle sekä silmänympärysihon kosteutuksen tehovoiteella. Hoidon kesto n. 35 min.

60€