Opiskelijahoidot

Hoitolassamme toimii Trainee-ohjelma, joka tarkoittaa kosmetologiopiskelijoiden työelämälähtöistä opiskelua ja työssä oppimista. Hoitolassamme on tämän vuoksi tarjolla edullisia oppilashoitoja. Huomioithan myös, että kaikki opiskelijamme eivät tee kaikkia hoitoja, vaikka ne ovat näkyvissä tässä hinnastossa. Löydät varattavissa olevat hoidot ajanvarauksestamme kohdasta "Harjoittelijan tekemät edulliset hoidot". Lisätietoja opiskelijahoitolastamme löydät blogikirjoituksestamme täältä.

Kasvohoidot

Klassinen kasvohoito opiskelijan tekemänä

Täydellinen kasvohoito sinulle, joka etsit räätälöityä hoitokokonaisuutta kasvojen ihon terveyden ylläpitämiseen tai palauttamiseen. Hoito sisältää ihosi tarpeita vastaavilla tuotteilla tehtävän kasvohoidon. Valikoimassamme on mm kirkastavat, kosteuttavat, rauhoittavat sekä antiage- tuotteet, joista kosmetologimme valitsee kanssasi hoidon aluksi juuri ne tuotteet, joita ihosi tarvitsee. Hoidon kokonaiskesto noin 60 min. Hoitoa voi laajentaa oheisilla lisähoidoilla:

Mekaaninen ihonpuhdistus + 5€ 

Elvittävä silmänympäryshoito +10€ 

Laitehoito timanttihionta tai ultraääni +10€

Kulmien värjäys ja muotoilu +10€

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu +15€

Ripsien värjäys  +10€

45€

Essential SMOOTH Touch -hellävarainen happohoito

Hellävarainen hoito, joka sisältää myös hyvin kosteuttavia tuotteita. Hoito on tarkoitettu esimerkiksi herkälle iholle sekä couperosaiholle. Hoito sisältää kuorivia happoja, joiden avulla ihon kuivuus ja elottomuus vähenevät. Käsittelyn jälkeen iho on vastaanottavaisempi kosteuttaville ja hoitaville aineille. Kesto 40 min. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, seerumin imeytyksen ja loppuvoiteen. Hoidon jälkeen iho on todella kosteutettu ja pehmeä. Hoidossa käytetään kotimaisia ksylitolilla rikastettuja Essentials. Peelings -tuotteita.

30€

Kesähohde

AquaPeel -laitteella tehtävä ihoa kirkastava ja ravitseva laitehoito. Hoidossa ihoon imeytetään AquaPeel -laitteella vitamiineja ja ihon epäpuhtaudet nousevat kivuttomasti pois ihohuokosista. Hoito auttaa pienentämään ihohuokosia ja aktivoi ihoa uusiutumaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, AquaPeel-käsittelyn, kirkastavan naamion, ravitsevan seerumin ja loppuvoiteen. Seerumi imeytetään ihoon jaderullien avulla. Hoidon kokonaisaika noin 1,5 h. 

45€

Jalkahoidot

Klassinen jalkahoito (tervehdyttävä jalkahoito)

Jalkojen kylvetys, kynsien hoito, kovettumien poisto sekä hoitovoiteen levitys. Tämän lisäksi mahdollisten jalkaongelmien hoito. Valitse tämä hoito, jos jalkasi tarvitsevat kovettumien tai känsien poistoa tai sinulla on paksuuntuneet kynnet. Hoitoa voi laajentaa oheisilla lisähoidoilla: 

  • varpaankynsien vinylux kynsilakkaus +3,00€

45€

Secret Forest spa-jalkahoito (hemmotteleva jalkahoito)

Metsäinen hoitoelämys jaloille. Todellinen jalkojen hemmotteluhoito, jossa laadukkaat tuotteet ja hierontatekniikka saavat aikaan taivaallisen kokemuksen. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja niissä tuoksuu ihana suomalainen metsä ja raikas piparminttu. Hoito sisältää: jalkojen kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien lyhentäminen ja jalkojen kosteutus. Tämän lisäksi kuorinta sääreen asti, virkistävä piparminttu-jalkanaamio ja verenkiertoa elvyttävä rentoutushieronta koko jalkaterään ja sääreen. Todellinen stressinlievityshoito, joka vie sinut retkelle kotimaiseen metsään. Hoito on hemmotteluhoito, jossa ei tehdä kovettumien tai känsien poistoa terällä tai ohenneta poralla kynsiä. Hoitoa voi laajentaa oheisilla lisähoidoilla:

  • varpaankynsien vinylux- kynsilakkaus +3,00€

50€

Hemmottelua käsille ja jaloille kokonaisuus

Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa nauttimaan klassisesta jalkahoidosta ja käsihoidosta opiskelijoillemme. Hoito sisältää klassisen jalkahoidon lakkauksella sekä kosteuttavan käsihoidon lakkauksella. Käsihoito sisältää kynsien viilauksen ja kynsinauhojen työntelyn sekä hieronnan ja lakkauksen. Hoidon kokonaisaika noin 2- 2,5h opiskelijan työskentelytahdin mukaan. Parivaraukset onnistuvat ainoastaan puhelimitse numerosta 050 551 77 50. 

58€

Vartalohoidot

Klassinen hieronta 60 min.

Kosmetologiopiskelijan tekemä klassinen hieronta vartalolle. Hoidon kokonaisaika 60 min.  

30€

Klassinen hieronta 30 min.

Kosmetologi-opiskelijan tekemänä. Hieronnassa keskitytään selkään tai niska-hartia seutuun.

15€

Hot Stone Essential Massage -kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on rauhoittava hemmotteluhoito, jonka vaikutukset tuntuvat päästä varpaisiin. Hoidon teho perustuu lämpimillä kivillä tehtävään tehokkaaseen hierontaan, jonka vaikutukset tuntuvat syvällä kudoksissa. Hoidon lämpö sekä tehokas hieronta tuottavat tehokkaan rentoutumisen tunteen. Hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn. Kokonaishoitoaika noin 75 min. 

50€

Nordic Detox Wrap -kiinteytyshoito

Tehokas hoito aineenvaihdunnan aktivoimiseen sekä keskivartalon selluliittia vastaan. Hoidossa käytetään katajanmarjaöljyä sekä nestekiertoa aktivoivia hierontaliikkeitä. Hieronnassa hyödynnetään myös perinteistä kiinalaisen lääketieteen työkalua, eli Gua Sha -kiveä. Iholle laitetaan myös kosteuttava vartalonaamio ja kääre, jotka edistävät hoidon tehoa. Huomioithan, että iho voi punoittaa ja siinä voi olla pieniä mustelmia hoidon jälkeen. Hoitoaika noin 80 min.   

60€

Sokeroinnit

Säärten sokerointi

Opiskelijan tekemä sokerointi sääriin.

30€

Reisien sokerointi

Opiskelijan tekemä sokerointi reisiin. 

30€

Kainaloiden sokerointi

Opiskelijan tekemä sokerointi kainaloihin.

20€

Ripset ja kulmat

Klassinen ripsienpidennys

Ripsienpidennykset, joissa yksi keinokuitu kiinnitetään aina yhteen omaan ripseen. Hoitoaika n. 3h.

50€

Valmisviuhka- ripsienpidennys

Ripsienpidennys, jossa ohuita kuituja kiinnitetään useita yhteen omaan ripseen. Tällä tekniikalla saadaan asiakkaan toiveen mukaan joko luonnolliset tai tuuheat ripsienpidennykset. Hoitoaika n. 2-3h.

50€

Ripsien värjäys

15€

Kulmakarvojen muotoilu

15€

Kulmakarvojen muotoilu ja värjäys

20€

Kulmien muotoilu sekä ripsien ja kulmien värjäys


25€