Suojaudu auringolta

Aurinko vaurioittaa ihoa ja on sen ikääntymisen yksi merkittävimmistä tekijöistä. Auringon UV -säteily heikentää ihon kimmoisuutta ja altistaa myös ihosairauksiin. Ihon ikääntyessä ja hormonitasapainon muuttuessa ihon pigmenttimuutokset alkavat näkyä. Näitä muutoksia kutsutaan arkisemmin nimellä pigmenttiläiskät ja niiden hoitaminen vaatii tätä varten kehitettyjä tuotteita. 

Erityisesti kevään enimmäisinä aurinkoisina päivinä ihon suojaus helposti unohtuu. Kasvojen iho kannattaa vuoden aurinkoisimpina aikoina aina suojata auringolta runtiininomaisesti tuotteilla, joissa on aurinkosuoja mukana. 

Pitkillä automatkoilla on hyvä muistaa käsien ja kasvojen suojaaminen. Auton tuulilasi ei suojaa UV -valolta ja erityisesti kädet ovat suoraan alttiina jatkuvalle uv -altistukselle. Tämän vuoksi useilla ensimmäiset maksaläiskät syntyvät ikääntyessä juuri kämmenselkiin. 

Osassa meikkivoiteista on myös aurinkosuoja mukana, mutta kuten kaikkien aurinkosuojien kanssa, suojaa pitää lisätä muutaman tunnin välein. 

Verkkokaupassamme on myynnissä useita sesonkiin sopivia tuotteita, jotka suojaavat auringon haitoilta. 

Jo muodostuneille vaurioille suosittelemmekin Gerard'sin Re- White tuotteita. 

Aurinkovoiteina suosittelemme turvallisia Phyt's luomutuotteita.