Kavitaatio -ultraäänihoito

Mikä on kavitaatiohoito?

Kavitaatio on tehokas laitehoito, jossa ihonalaista kudosta stimuloidaan ultraäänen avulla. Hoito on kivuton ja todella tehokas keskivaikeaan ja vaikeaan selluliittiin. 

Kavitaatio vaikuttaa rasvasoluihin ja kiihdyttää aineenvaihduntaa hoidettavalla alueella ja saa appelsiini-ihon vähenemään selvästi. Hoito auttaa näkyvän selluliitin lisäksi myös ihon tuntoherkkyyteen. Keskivaikeasta ja vaikeasta selluliitistä kärsivillä on yleensä kosketushekkyyttä tai muita tuntohäiriöitä selluliittialueella, jotka johtuvat aineenvahtohäiriöstä sekä kudoksiin kertyneistä kuona-aineista. Hoidettavia alueita ovat pakarat, vatsa ja jenkkakahvat, reidet sekä käsivarret.

Kavitaation avulla hoidettavan alueen aineenvaihduntaa saadaan hetkellisesti lisättyä merkittävästi, joten kuona-aineet kulkeutuvat tehokkaasti lymfakiertoon ja pois kehosta. Poistuvat kuona- aineet kulkeutuvat maksan kautta, joten hoito asettaa joitakin erityisvaatimuksia. Yhden käynnin aikana voidaan käsitellä vain yhtä hoitoaluetta, jotta samanaikaisesti elimistöstä ei vapaudu suuria määriä toksiineja. Hoitokäyntien välillä tulee olla vähintään 2 viikkoa.

Hoidon rajoitteet:

Huomioithan myös, että hoito ei sovellu sinulle, mikäli:

  • Kärsit maksasairaudesta
  • Kärsit sydän- tai verisuonisairaudesta
  • Olet raskaana tai imetät
  • Runsasta alkoholin käyttöä tulee välttää noin viikon ajan hoidon suorittamisesta

Mitä hoidossa tehdään?

Hoito sisältää kolme eri vaihetta.

1. Rasvasolujen rikkominen ultraäänen avulla. Hoitovaihe ei aiheuta kipua.

2. Lymfahieronta hoitoalueelle lämpölymfalaitteella. Käsitellyn alueen nestekirtoa aktivoidaan kuona-aineiden poistamiseksi. Tästä saadaan erittäin tehokas apu selluliitin hoitoon.

3. Lihas-stimulaatio sähköimpulssien avulla. Hoidetun alueen lihasten toimintaa aktivoiva hoitovaihe, jonka tarkoitus on lisätä nestekiertoa kudoksissa lihasten liikkeiden avulla. Hoitovaihe voidaan myös jättää pois, mikäli se tuottaa asiakkaalle epämukavuutta.

Hoidon hinta:

Kavitaatiohoito maksaa yhdelle hoidettavalle alueelle 190€/hoitokerta.

Pakettitarjouksena kolmen kerran hoitosarja asiakkaan haluamille alueille 390€. Hoitopaketti maksetaan ensimmäisen käynnin yhteydessä kokonaan.

Varaa aika kätevästi tämän linkin kautta tai soita hoitolamme numeroon 050 5517750.