Made in 7 heaven -hoitotuotteet

YOUR SPA SENSATIONS

Käytämme hoitolassamme kasvohoidoissa suomalaista luonnonkosmetiikkaa aina, kun se on mahdollista. Made in 7 Heaven tuotteet ovat korkealuokkaista kosmetiikkaa, joissa olevat raaka-aineet on tarkasti valittu hoitamaan asiakkaan ihoa. 

Takaamme asiakkaillemme tehokkaat ja tulokselliset hoidot kaikille ihotyypeille ja useisiin eri iho-ongelmiin. Valikoimaamme kuuluu neljä kattavaa tuotelinjaa, joita voimme käyttää myös yhdistelemällä tuotteita eri linjojen välillä. Näin voimme luoda juuri sinun tarpeitasi vastaavan hoitorutiinin. Kosmetologimme avustavat sinua hyvään kotihoitoon ja auttavat sinua halutessasi valitsemaan oikeat tuotteet hoitotulosten ylläpitämiseen myös kotona. 

Tutustu alla tarkemmin hoitolinjojemme eri ominaisuuksiin. 

  • B&R on kirkastava ja korjaava hoitolinja, jonka tuotteissa on käytetty mm. tyrniöljyä, kasvipeptidejä ja hamppuöljyä. Hoitolinjan tuotteita yhdistelemällä iholle saadaan kuulautta ja kirkkautta.
  • Recovery on korjaava hoitolinja, jonka tuotteiden raaka aineet ovat tunnettuja verisuonien vahvistajia, tulehduksen hillitsijöitä tai ihon mikrobitasapainoa palauttavia raaka-aineita. Näistä merkittävimmät ovat sypressiuute, styrax benzoin -kasvimahla sekä ksylitoli.
  • Sensitive eli herkän ihon linjan voiteet ovat tuoksuttomia ja niissä on mm. viinirypäleensiemenöljyä. Viinirypäleensiemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja muita antioksidantteja. Se tunnetaan myös ihoa suojaavana ja korjaavana aineena. Hoitolinjan entsymaattisessa kuorinnassa sekä puhdistusmaidossa on kurkku-uutetta, joka rauhoittaa, pehmittää ja kostetuttaa ihoa.
  • Collagen on kollageenia sisltävä hoitolinja. Kasviperäinen kollageeni on tunnettu ihon ravitsija ja hoitaja. Linjan tuotteissa on miellyttävä Ylang Ylangin, myskisalvian ja aromikkaan ruusun tuoksu.

Mikäli haluat tutustua tarkemmin Made in 7 Heaven tuotteisiin ja idealogiaan, käy katsomassa merkin omat nettisivut. Sieltä löydät myös verkkokaupan, jossa on ilmainen toimitus kotimaahan.