Sesongin tarjoushoito

Mikroneulaus

Mikroneulaus on erittäin tehokas anti age -hoito, joka tehoaa jo näkyviin juonteisiin, aknearpiin ja ihon epätasaisuuteen. Tarjoamme loka- ja marraskuun tarjoushoitona mikroneulauksen kasvoille, kaulalle ja decolteelle 20% alennuksella. Ensimmäisen hoitokäsittelyn hinta on normaalisti 290€, nyt 230€. Tarjous ei koske jatkohoitokertoja. 

Mikroneulauksen kolme etua:

  • Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa.
  • Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.
  • Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia pieniä reikiä ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävä hyaluronihappo-ksylitoli seerumi imeytyy huomattavasti paremmin ja vaikuttaa merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, tulokset alkavat näkyä iholla noin 1-2 viikon kuluttua. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulaus kasvoille, kaulalle ja decolteelle (Nyt tarjouksessa 230€)

Ensimmäinen hoitokerta sisältää henkilökohtaisen neulausrullan, alkupuhdistuksen, mikroneulauksen sekä hyaluronihapposeerumin imeytyksen.

  • Seuraavat hoitokäynnit 130€/kerta.
  • Hoito puudutuksen kanssa +30€


norm. 290€