en-Aqua Peel on tämän hetken suurimpia trendihoitoja Koreassa

12/09/2021

Aqua Peel on veden puhdistavaan ja pehmentävään vaikutukseen perustuva hoitomenetelmä, jossa iholle tehdään tehokas kuorinta ja sen pintaan työnnetään paineella tehoaineita sisältävää hoitonestettä ja ilmakuplia. Kuollut ihosolukko saadaan näin helposti ja nopeasti poistettua ja talirauhasissa olevat epäpuhtaudet poistettua kivuttomasti. Hoidon kuorivaa vaikutusta voidaan muuttaa valitsemalla erilaisia hoitopäitä ja hoitonesteinä voidaan käyttää kahta eri liuosvaihtoehtoa ihotyypin ja tarpeen mukaan. Puhdistavassa hoidossa käytetään kaurauutetta ja ksylitolia sisältävää, tasapainottavaa hoitonestettä, joka liottaa ihon pinnasta rasvaa ja epäpuhtauksia. Antiage-hoidossa käytetään ksylitolia ja hyaluronihappoa sisältävää hoitoliosta, joka kosteuttaa ja silottaa ihon pintaa sekä häivyttää siinä olevia pigmenttihäiriöitä.

Hyvä kotihoito takaa pitkäkestoisen hoitotuloksen

Ihon pinta on heti hoidon jälkeen paljon kuulaampi ja todella pehmeä. Hoidossa valitusta kuorintatehosta riippuen ihon pinta voi olla hiukan punoittava, mutta tämä laskee usein hyvin nopeasti. Kotihoidon osalta kosmetologi antaa henkilökohtaiset ohjeet, mutta perussäännöt ovat aina samat. Saman päivän aikana iholle ei kannata laittaa meikkiä tai muita tuotteita ja saunomista ja voimakasta hikoilua kannattaa välttää vuorokausi.

Koitihoitoon kannattaa myös panostaa useamman viikon ajan hoidon jälkeen. Ihon pinta on käsittelyn jäljiltä uudistumassa ja se on täynnä ravinteita ja kosteutta. Hyvät kotihoitotuotteet auttavat pitämään ihon kosteana ja estävät ihohuokosten tukkeutumista jatkossa.

Valikoimassamme on eri hoitovaihtoehtoja eri tarpeisiin

Koreassa suuressa suosiossa on erityisesti pikahoito, joka meillä on nimellä Aqua Peel Fast Glow&Go. Hoidon idea on käydä säännöllisesti pikahoidossa ja varmistaa näin ihon täydellinen kosteutus, ravinteet ja hapensaanti. Hoito maksaa 60 €/30 min. ja sen voi ostaa sarjahintaan 140 €/kolme hoitokertaa.

Aqua Peel Purifying -puhdistushoito on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle sekä laajentuneille ihohuokosille. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään aqua peel-kuorinta ja hoitotuotteiden imeytyshoito. Hoito viimeistellään rauhoittavalla naamiolla sekä hoitovoiteella. Hoidon kesto on 45 min. ja se maksaa normaalisti 95 € ja tarjoamme sen nyt tutustumistarjouksena hintaan 80 € syyskuun 2021 ajan.

Aqua Peel Antiage -nuorennushoito on ihon pinnan sävyn tasoittamiseen, tehokosteutukseen sekä pienten juonteiden silottamiseen. Iho on hoidon jälkeen todella kuulas ja pehmeä. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään aqua peel-kuorinta sekä hoitonesteen imeytyshoito. Hoito viimeistellään ihon uudistumista aktivoivalla naamiolla, jossa on mukana kasvutekijöitä. Hoito viimeistellään kiinteyttävällä loppuvoiteella. Hoidon kesto 60 min ja normaalihinta on 120 €. Tarjoamme sen tutustumistarjouksena hintaan 105 € syyskuun 2021 ajan.

Hoitojen varaaminen onnistuu helposti ajanvarauskalenteristamme täältä kohdasta kasvohoidot. Tervetuloa ammattitaitoisten kosmetologiemme käsiin. Kerromme myös mielellämme lisää tästä uudesta hoidostamme.