en-Kevään ja kesän 2021 kynsitrendit

15/04/2021

Tänä kesänä kynsissä on nähtävissä lämpimiä pastellin sävyjä. Perinteisten vaaleiden pastellisävyjen joukkoon on nyt päässyt myös violetin ja vaalean sinisen värit mukaan. Kynsissä on kaiken kaikkiaan nähtävissä hyvin maltilliset muodot sekä pituudet. 

Perinteiset pastellin sävyt

Hyvin vaaleat sävyt aina norsunluusta vaaleaan lilaan ovat todella trendikkäitä. Takuuvarmat vaaleanpunaisen sekä nuden värit ovat saaneet rinnalleen laventelin ja violetin sävyt. Keskikesällä mukaan tulee toki kirkkaampia värejä kuten oranssi ja fuksia, mutta perinteisesti vaaleat värit ovat tällöin jääneet vähemmälle huomiolle. Tulevana kesänä ne kuitenkin pysyvät myös kesän kuumimman ja aurinkoisimman ajan osana trendiä. 

Sininen on in

Mielenkiintoisena uutuutena kynsissä näkyy sinisen värit aina ihanasta vauvansinisestä voimakkaampiin sävyihin, joista erityisesti farkkujen sininen tulee olemaan hyvin trendikäs. Tämä trendi on nähtävissä tulevana kesänä myös vaatteissa, joten kynsien ja asujen yhdistäminen samojen värien kautta tulee näkymään muodissa. 

Yksinkertaiset koristelut ja muodot

Koristelut ovat jatkossa hyvin yksinkertaisia tai niitä ei tehdä ollenkaan. Huomio keskittyy kynsien muotoon ja niiden hoitamiseen. Huoliteltu ilme ja lyhyet, erittäin kauniisti muotoillut kynnet ja koko kynnelle laitettu väri ovat selvästi kasvava trendi. Kimalteiden käyttö on vähäistä ja sitä sipaistaan korkeintaan muutamaan kynteen tuomaan pientä efektiä. 

Sen sijaan muotoilu korostuu ja periaatteessa kaikki muodot ovat nyt suosittuja. Pitkät kynnet sen sijaan ovat jo auttamattomasti vanha trendi ja yhä luonnollisempi pituus kasvattaa suosiotaan. Tärkeää kuitenkin on, että kynnet ja käsien iho on hyvin hoidettu ja niiden yleisilme huoliteltu. Käsien terveyteen tullaan todellakin panostamaan jatkossa. 

Kestolakkaus ja geelilakkaus jyräävät vanhat tekniikat

Hellävaraiset menetelmät tulevat valtaamaan markkinat. Hoitolassamme on käytössä CND:n tuotteet, joten kerromme tässä niistä lisää. 

Shellac- kestolakkaus on käsittely, jossa luonnonkynttä ei viilata ennen kuin siihen laitetaan pinnoite. Käsittely on erittäin hellävarainen ja tulos pysyy noin 3-5 viikkoa. Käsittely suojaa luonnonkynttä kuivumiselta ja liuskoittumiselta. Kestolakan poistaminen onnistuu helposti asetonipitoisella poistoaineella vaikka kotona ja lakan alta paljastuu terve ja hyväkuntoinen oma kynsi. Käsittelyn tekeminen maksaa hoitolassamme 55€ ja sen uusiminen maksaa 55€, eli saman kuin uusien kestolakkojen laitto. Hoidossa luonnonkynttä ei jatketa.

PlexiGel- geelaus poikkeaa kestolakasta niin, että luonnonkynsi karhennetaan kevyesti poralla siinä olevan kiillon poistamiseksi. Geelaus pysyy hyvin myös asiakkailla, joilla kestolakkaus tuottaa pysyvyysongelmia. PlexiGel poistetaan poralla, ja siihen käytetään laiton yhteydessä samoja värejä kuin Shellac-lakkaukseen, joten tarjolla on meillä 7. Taivaassa yli 300 eri väriä.  PlexiGel- geelaus tuo kynteen kovuutta ja kestävyyttä, ja näin ollen se soveltuu lähes kaikille rakennekynsiasiakkaille. Se on kuitenkin rakennekynsiä lempeämpi vaihtoehto, sillä kynnen viilaamista tarvitaan vähemmän ja tuote on koostumukseltaan hyvin hellävarainen, eli juuri sitä mitä tulevaisuudessa kynsikäsittelyiltä odotetaan. PlexiGelillä voidaan korjata myös murtunut tai lohjennut kynsi. Hoitolassamme uudet PlexiGel -kynnet maksavat 70€ ja huolto 65€.