en-Uuden sukupolven mikroneulaus- tehokas uutushoitomme

28/02/2021

Mikroneulaus on ollut markkinoilla jo pitkään ja vakiintunut tehokkaaksi ihoa aktivoivaksi hoidoksi. Mikroneulaus on sarjahoitona tehokas käsittely, joka auttaa useisiin ihon ongelmiin [1]. Olemme ottaneet valikoimaan uuden mikroneulauskynän, joka on tehokkaampi, turvallisempi ja täsmällisempi kuin perinteinen mikroneulausrulla. Mikroneulaus on siis kokenut suuren harppauksen eteenpäin tehokaamman laitemenetelmän kautta. Tämän lisäksi valikoimaamme on tullut täysin uudet ja erittäin tekokkaat steriilit seerumit, jotka ovat laadultaan medikaalista tasoa. Seerumimme ovat niin puhtaita, että niitä voisi periaatteessa injektoida suoraan ihon sisään. Toki tätä me kosmetologit emme hoitolassa tee, pistokset jääköön plastiikkakirurgien tehtäväksi tähän tarkoitukseen sopivissä tiloissa. Tutustutaan kuitenkin seuraavaksi tarkemmin uuden hoitomme vaikutuksiin.

Mikroneulaus vähentää ihon pinnan kuivuutta 

Mikroneulauksen on havaittu tutkimuksissa auttavan ihoa säilyttämään kosteutta. Ihon läpi tapahtuva kosteuden liiallinen haihtuminen (TEWL) saa ihon näyttämään juonteiselta, kuivalta ja läikykkäältä. Kosteutettu ja hyväkuntoinen iho tuntuu kiinteältä ja elastiselta. Tällöin ihon pinta toimii suojana ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja samalla estää kosteuden haihtumista. Parhaan tuloksen saa sarjahoitona ja jo kolme hoitokertaa tekee merkittävän muutoksen. 

Ihohuokoset pienenevät ja rasvoittuvuus vähenee

Osalla ihmisistä perimä ei ole suosinut pieniä ihohuokoisia tai ikääntymisen sekä aknen myötä kasvoissa voi olla näkyvissä isot huokoset. Mikroneulaus on kosmetologisista hoidoista ehkä tehokkain pienentämään ihohuokosia. Hoidon etu on myös se, että se samalla yleensä hillitsee tehokkaasti ihon rasvoittumista. 

Kyytiä aknearville ja punoittaville nyppylöille

Mikroneulauksella ja oikealla seerumicocktaililla voidaan taistella tehokkaasti aknearpia ja aknen aiheuttamaa ihon punoitusta vastaan. Hoitoa ei voi tehdä vaikeaan akneen, mutta se voidaan tehdä iholle, vaikka siinä olisi lievää aknea näkyvissä. Isotretinoniinihoidon aikana ei hoitoa voida kuitenkaan tehdä. Aknearpiin hoito tehdään koko kasvoille ja syvimpiä arpikohtia käsitellään hoidossa vielä erityisellä tekniikalla, joka saa arven reunat ja pohjan häivyttymään ihoon. Tämä hoitokokonaisuus voi vaatia viisi käsittelykertaa, mutta kolmella hoitokerralla saadaan jo varsinkin punoitukseen ja mataliin arpiin selkeä muutos. 

Antiage -vaikutus syntyy yhteisvaikutuksesta

Valitsemme jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivan seerumicocktailin ihon tarpeen mukaan. Mikroneulauksessa ihon pintaan muodostuu iso määrä pieniä reikiä, joita pitkin ihoon pystytään imeyttämään tehokkaasti erilaisia aineita varsinaisesti tunkeutumatta syvälle ihoon.  Ikääntyvälle iholle käytämme tehokasta korjaavaa ja kiinteyttävää yhdistelmää, joka imeytyy neulauksen vaikutuksesta ihoon ja aktivoi siellä kollageenin ja elastaanin tuotantoa sekä vähentää pigmenttimuutoksia, joita ihossa ilmenee ikääntyessä. Jo yksin mikroneulaus on tehokas hoito ihon kiinteyttämiseksi ja pienten juonteiden hoitamisessa, mutta yhdistettynä seerumiin, siitä saadaan todella tehokas ja kokonaisvaltainen hoito. 

 Ksylitoli ja hyaluronihappo toimivat lisäboosterina

Olemme halunneet viedä mikroneulaushoidon uudelle tasolle ja tämän vuoksi jokaiseen hoitoon yhdistetään seerumien lisäksi myös ksylitol/hyaluronihappoyhdistelmä. Yhdistelmä sitoo itseensä tehokkaasti vettä ja ksylitolin vaikutukset ihon kosteuden säätelyssä ovat tieteellisesti todistettu [2]. Ksylitoli tutkitusti edistää ihossa fillagriinin tuotantoa, joka on merkittävässä roolissa sen kosteuden säätelyssä. Myös hyaluronihapon edut tunnetaan ihon kosteudensitojana [3] ja sen vuoksi se onkin tällä hetkellä hyvin käytetty aine ihonhoitotuotteissa. Olemme juuri näiden vertaansa vaikka olevien ominaisuuksien vuoksi halunneet tuoda tämän yhdistelmän mukaan jokaiseen hoitoomme. 

Milloin hoito ei sovellu?

Hoitoa ei voi tehdä asiakkaille, jotka kärsivät esimerkiksi:

  • voimakkaasta, kasvojen alueella esiintyvästä psoriaasiksesta 
  • vaikeasta aknesta tai käytössä on aknelääkitys
  • aktiivisesta herppeksesta
  • arpikeloidista

Asiakkaat, joilla on krooninen sairaus, tulisi varmistaa hoidon soveltuvuus erikseen. 

Tervetuloa tutustumaan

Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi kokeilemaan uutta mikroneulaushoitoamme hintaan 190€. Koska hoidon todellinen teho tulee esiin sarajahoitona, tarjoamme tämän vuoksi kolmannen hoitokerran alennushintaan 100€. 


Lisätietoa ja lähteet:

1. Singh A., Yadav S., 2016 Jul-Aug; Microneedling: Advances and widening horizons:  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4976400/

2. Korponyai C., Szél E., Behány Z., Varga E., Mohos G., Dura A., Dikstein S., Erős G. 2017 Feb; Effects of Locally Applied Glycerol and Xylitol on the Hydration, Barrier Function and Morphological Parameters of the Skin: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27349297/

3. Papakonstantinou E., Roth M., Karakiulakis G. 2012 Jul; Hyaluronic acid: A key molecule in skin aging: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3583886/