Aqua Peel on tämän hetken suurimpia trendihoitoja Koreassa

30.08.2021

Tervetuloa testaamaan uuden sukupolven tehohoitoa, jossa yhdistyy alan viimeisin teknologia ja tuotteet. Aqua Peel -hoidot ovatkin tällä hetkellä eniten suosiotaan kasvattavia hoitoja ympäri maailman. 

Aqua Peel on puhdistava ja kirkastava hoitomenetelmä, jossa iholle tehdään tehokas kuorinta ja sen pintaan työnnetään paineella tehoaineita sisältävää hoitonestettä ja ilmakuplia. Kuollut ihosolukko saadaan näin helposti ja nopeasti poistettua ja talirauhasissa olevat epäpuhtaudet poistettua kivuttomasti. Epäpuhtauksia ja mustapäitä sisältävät ihohuokoset "painepestään" puhtaaksi ja ihon pinnan lika ja kuona-aineet poistetaan tehokkaalla kuorivalla hoitopäällä. Samalla ihon pinnan aineenvaihdunta saadaan aktivoitua ja iho imee runsaasti hoitoliuoksen hoitovia ainesosia itseensä. Hoidon kuorivaa vaikutusta voidaan muuttaa valitsemalla erilaisia hoitopäitä ja hoitonesteinä voidaan käyttää kahta eri liuosvaihtoehtoa ihotyypin ja tarpeen mukaan. 

  • Puhdistavassa hoidossa käytetään kaurauutetta ja ksylitolia sisältävää, tasapainottavaa hoitonestettä, joka liottaa ihon pinnasta rasvaa ja epäpuhtauksia.
  • Antiage-hoidossa käytetään ksylitolia ja hyaluronihappoa sisältävää hoitoliosta, joka kosteuttaa ja silottaa ihon pintaa sekä häivyttää siinä olevia pigmenttihäiriöitä.

Hyvä kotihoito takaa pitkäkestoisen hoitotuloksen

Ihon pinta on heti hoidon jälkeen paljon kuulaampi ja todella pehmeä. Hoidossa valitusta kuorintatehosta riippuen ihon pinta voi olla punoittava ja ihohuokoset epäpuhtauksien tyhjennyksen jälkeen laajentuneet, mutta nämä reaktiot katoavat usein seuraavana päivänä. Erityisesti kotihoidon osalta kosmetologi antaa sinulle vielä tarkemmat henkilökohtaiset ohjeet, mutta perussäännöt ovat aina samat. Saman päivän aikana iholle ei kannata laittaa meikkiä tai muita tuotteita ja saunomista ja voimakasta hikoilua kannattaa välttää vuorokausi.

Kotihoitoon kannattaa myös panostaa vähintään viikon ajan hoidon jälkeen. Ihon pinta on käsittelyn jäljiltä uudistumassa ja se on täynnä ravinteita ja kosteutta. Hyvät kotihoitotuotteet auttavat pitämään ihon kosteana ja estävät ihohuokosten tukkeutumista ja epäpuhtauksien muodostumista iholle. 

Valikoimassamme on kolme eri hoitovaihtoa ihon eri tarpeisiin

Koreassa suuressa suosiossa on erityisesti pikahoito, joka meillä on nimellä Aqua Peel Fast Glow&Go. Hoidon idea on käydä säännöllisesti pikahoidossa ja varmistaa näin ihon täydellinen kosteutus, ravinteet ja hapensaanti. Hoito maksaa 60 €/30 min. ja sen voi ostaa sarjahintaan 140 €/kolme hoitokertaa.

Aqua Peel Purifying -puhdistushoito on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle sekä laajentuneille ihohuokosille. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään aqua peel-kuorinta ja hoitotuotteiden imeytyshoito. Hoito viimeistellään rauhoittavalla naamiolla sekä hoitovoiteella. Hoidon kesto on 45 min. ja se maksaa 95 €.

Aqua Peel Antiage -juonnehoito on ihon pinnan sävyn tasoittamiseen, tehokosteutukseen sekä pienten juonteiden silottamiseen. Iho on hoidon jälkeen todella kuulas ja pehmeä. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään aqua peel-kuorinta sekä hoitonesteen imeytyshoito. Hoito viimeistellään ihon uudistumista aktivoivalla naamiolla, jossa on mukana kasvutekijöitä. Hoito viimeistellään kiinteyttävällä loppuvoiteella. Hoidon kesto 60 min ja hinta on 120 €. 

Hoitojen varaaminen onnistuu helposti ajanvarauskalenteristamme täältä, kohdasta kasvohoidot. Tervetuloa ammattitaitoisten kosmetologiemme käsiin. Kerromme myös mielellämme lisää tästä uudesta hoidostamme.