Kasvohoitotuotteet suomalaiselle iholle

07.12.2020

Käytämme hoitolassamme suomalaista luonnonkosmetiikkaa aina kun se on mahdollista. Tällä hetkellä lähituottaminen on trendikästä ja tämän lähempää eivät ihonhoitotuotteet voi enää tulla, sillä Made in 7 Heaven on Tamperelainen yritys.  Olemme todella ylpeitä siitä, että nämä ihonhoitotuotteet on kehitetty yhteistyössä hoitolamme kosmetologien ja asiakkaiden kanssa. 

Tuotekehitystyön aluksi hoitolamme asiakkailla teetettiin kattava selvitys niistä ominaisuuksista, joita kuluttajat toivoivat kotimaisilta tuotteilta. Erityisesti luonnonmukaisuus, miedot tuoksut ja soveltuvuus herkälle iholle tulivat vahvasti esiin palautteissa. Kosmetologien haastattelujen osalta tärkeimpiä ominaisuuksia olivat tuloksellisuus, tasalaatuisuus ja tuotteiden vähäinen allergiariski. Tuotekehitystyössä nämä ominaisuudet asetettiin merkittävään rooliin ja tuotteiden ominaisuuksien haluttiin vastaavan molempien tahojen toiveita. 

Itse kehitystyön aikana tuotteita kokeili valittu testiryhmä, joka antoi jokaisesta tuotteesta palautteen ja kehitysehdotelman, mikäli mahdollista. Neljän vuoden kehityksen ja muutosten tuloksena syntyi neljä eri tuotelinjaa, jotka vastaavat lähes kaikkien eri ihotyyppien tarpeita.

  • B&R on kirkastava hoitolinja, jonka tuotteissa on runsaasti mm. tyrniä ja ne tuoksuvat miedosti niissä olevalle mandariinille.
  • Recovery on korjaava ja tasapainottava linja, jonka tuotteet soveltuvat hyvin couperosasta ja epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Näissä tuotteissa monessa tuoksuu kevyesti sypressi tai suomenlumme.
  • Sensitive on erittäin herkälle iholle sopiva linja, jonka muutamassa tuotteessa tuoksuu niissä oleva kurkku-uute. Muut linjan tuotteet ovat täysin tuoksuttomia.
  • Kollageenilinjassa on ikääntyvälle iholle tarkoitettuja tuotteita. Niissä on vegaanista kollageenia, joka kiinteyttää ihoa. Tuotteissa on miellyttävä myskisalvian ja sitruunan tuoksu. 

Made in 7 heaven tuotteet ovat lähes täysin luonnonkosmetiikkaa ja ne ovat aina vegaanisia. Luonnon kunnioittaminen on tuotekehityksessä ollut merkittävässä roolissa myös raaka-aineiden ulkopuolella. Henkilökuntamme huomasi jo vuosia sitten kosmetiikan pakkauksiin liittyvät ongelmat. Pahvipakkaukset veivät paljon tilaa ja ne heitetään heti tuotteen avaamisen jälkeen roskiin. Pahimmillaan herkästi rypistyvä laatikko joudutaan pakkaamaan ylimääräisiin muoveihin, jotta se ei vaurioidu kuljetuksen aikana. Jätteen määrän vähentämiseksi Made in 7 Heaven tuotteiden kanssa haluttiin toimia toisin ja teimme radikaalin päätöksen. Ihonhoitotuotteita ei ole pakattu kartonkilaatikkoihin tai muovisiin pakkauksiin, vaan ne myydään lasipurkeissa suoraan hyllystä ja kääritään kevyesti silkkipaperiin kuljetuksen ajaksi. Näin olemme voineet minimoida turhan jätteen määrän ja säästäneet merkittävästi paperia. Säästämme luontoa pikkuhiljaa, pakkaus kerrallaan. 

Tervetuloa tutustumaan hoitolaamme Made in 7 heaven ihonhoitotuotteisiin.

Lisää Made in 7 Heavenista voit lukea merkin omilta verkkosivuilta osoitteessa www.madein7heaven.com.