Keskittäminen kannattaa!

04.06.2023

Hoitolassamme on käytössä oma sovellus, jonka lataaminen kännykkään käy käden käänteessä. Sovellukseen saat kerrytettyä rahan arvoista bonusta jokaisesta käynnistäsi tai tuoteostostasi 4%. Voit käyttää kertyneen bonuksen juuri silloin kun haluat hoitolamme palveluihin tai tuoteostoihin. Lahjakortin osto ei kerrytä bonusta, mutta voit käyttää sovellukseen kertynyttä rahaa lahjakortin oston yhteydessä. Sovelluksen kautta näet myös viimeisimmät uutiset sekä kaikki tarjouksemme. 

Bonussovelluksen lataaminen onnistuu seuraavasti: 

  1. Mene verkko-osoitteeseen https://7taivas.appv.biz/ tai skannaa sivun alareunassa oleva QR-koodi. 
  2. Täytä nimikenttä ja puhelinnumero. Paina "Send code", jolloin saat puhelimeesi vahvistuskoodin tekstiviestillä. Kirjoita saamasi koodi sovelluksen koodikenttään. Koodin avulla sovellus varmistaa, että numero on oikein ja jatkossa tunnistamme sinut numerosi avulla. Emme kerää sovelluksessa mitään muita henkilötietojasi.
  3. Voit ladata sovelluksen kännykän työpöydälle Android-puhelimessa painamalla sovelluksessa olevaa latausnuolta. IPhonessa saat sovelluksen ladattua painamalla puhelimen alabannerissa näkyvää nuolta. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sovelluksen lataamisen kanssa. 
  4. Voit muokata sovelluksen ilmoituksia puhelimesi ilmoitusasetuksista. 
  5. Käydessäsi hoitolassa, mainitse kassalla, että käytössäsi 7.Taivas- sovellus. Henkilökuntamme lisää sinulle tällöin ansaitsemasi bonuksen sovellukseen. Sinun ei tarvitse itse tehdään mitään. 
  6. Näet lisätyt bonukset aina sovelluksen "Messages"-kohdassa. 
  7. Kun haluat käyttää kertyneen bonuksen, kerro asiasta henkilökunnallemme kassalla ja saat kertyneen summan arvosta alennusta.