Kulmakarvojen laminointi- kulmat kuntoon, simsalabim!

17.11.2019

Oletko jo testannut kulmakarvojen laminointia? Tämä hoito on ollut viime aikoina ainakin alan ammattilaisten kesken kuumana puheenaiheena ja varmasti myös ajan kanssa tulee kuluttajille myös tutuksi ja suosituksi hoidoksi. 

Kulmat on tehnyt Pilvi T.
Kulmat on tehnyt Pilvi T.

Laminoinnissa omat kulmakarvat asetellaan siististi järjestykseen ja niihin levitetään ainetta, joka saa asettumaan tähän asentoon. Se on hyvin samanlainen hoito kuin ripsien kestotaivutus, jossa ripset taivutetaan muotin avulla kaarevaan asentoon. 

Kulmat on Tehnyt Jenny K.
Kulmat on Tehnyt Jenny K.

Samalla tavalla kuin kestotaivutuksessa, myös laminoinnissa karvat pysyvät viikkoja asetetussa muodossa. Juuri asettelun avulla karvoista saa selvästi tuuheamman ja siistimmän näköiset. Tähän kun vielä yhdistää kulmien värjäyksen, niin tuloksena on mitä ihanimmat ja siistit kulmat.

Kulmat on tehnyt Jenna K.
Kulmat on tehnyt Jenna K.

Hoidon päätteeksi suosittelemme hankkimaan AirLift- ripsiseerumin, joka auttaa kulmakarvoja pysymään hoidon jälkeen terveenä ja joka suojaa karvoja haurastumiselta. Nimestään huolimatta tuote siis soveltuu sekä ripsien että kulmakarvojen hoitamiseen. 

Kulmien laminoinnin etu on sen turvallisuus ja kesto. Hoito pysyy viikkoja, mutta ei useita kuukausia tai vuosia. Kuulostaa ehkä ensin vähän negatiiviselta ajatukselta, mutta kun asiaa miettii eri kuvakulmasta, se onkin itseasiassa hyvä juttu. Jokainen on kuullut varmasti tarinoita epäonnistuneista microblading- ja kestopigmentointikäsittelyistä, joiden korjaaminen on vaikeaa tai lähes mahdotonta. Ihmiset ovat kärsineet jopa vuosien ajan epäonnistuneista käsittelyistä ja niiden korjaamiseen ovat monet käyttäneet isoja summia rahaa. Puhumattakaan kuinka kivuliaita nämä korjaushoidot ovat voineet olla. Laminoinnissa hoito tehdään pelkästään karvaan ja siinä ei rikota ihon pintaa tai tehdä mitään korjaamatonta muutosta. 

Tule ihmeessä kokeilemaan tätä uutuushoitoamme. Me testasimme ja ihastuimme<3 

Hinnat löydät täältä.