Kasvohoitojemme esittely

21.10.2021

Tiedätkö kasvohoitojen erot? 

Jos olet tullut miettineeksi, minkälaista kasvohoitoa sinun tulisi varata, voit rohkeasti soittaa liikkeeseemme ja ammattilaisemme auttavat sinua mielellään kartoittamaan tarpeesi. Tässä kuitenkin pieni tietopankki kahdesta kasvojen suosituimmasta hoitokokonaisuudesta.

Klassinen kasvohoito on ihon tehohoito

Klassinen kasvohoito - sinulle, joka haluat apua tiettyyn ongelmaan esimerkiksi kuivaan ihoon, ihon epätasaiseen väritykseen, epäpuhtauksien poistamiseen tai ihon kiinteytykseen. Klassinen kasvohoito rakennetaan aina sinun toiveitasi kuullen ja tarpeitasi hoitaen. Mikäli ajatuksissasi on säännöllinen käynti, jotta näet ihosi kunnon kohenevan ja kirkastuvan, on tämä kasvohoito juuri sinulle.

Lyhyesti ja ytimekkäästi - tässä hoidossa tapahtuu eikä hipsutella!

Hemmotteleva kasvohoito on taivaallisen ihana

7th heaven facial -kasvohoito - Mikäli edellinen toiminnallinen kasvohoito ei palvellut tarpeitasi, vaan etsit pikemminkin hetken aikaa levähtää ja haluat kokea elämyksiä rentouttavasta musiikista, hieronnasta ja läsnäolemisesta samalla kun ihosi kuntoa kohennetaan, on tämä kasvohoito sinulle.


7th heaven facial -kasvohoidossa hoidetaan ihoasi sinun ihosi tarpeiden mukaan joko kosteuttavilla, tasapainottavilla, vahvistavilla tai kiinteyttävillä tuotteilla luoden sinulle kokonaisvaltaisen hemmottelun. Ihosi kosteutuu ja kirkastuu samalla kun tuoksut, musiikki ja hieronta hellivät aistejasi.

Lyhyesti kerrottuna - tässä kasvohoidossa unohdetaan remontointi ja keskitytään hemmotteluun ja pinnan kaunistamiseen.

Tervetuloa kasvohoitoon

Toivotamme sinut nauttimaan ihaniin kasvohoitoihimme. Valikoimassamme on näiden kahden hoitokokonaisuuden lisäksi muita kasvoille tarkoitettuja, ns. erikoishoitoja. Kerromme niistä mielellämme lisää ja löydät myös tietoa aikaisemmista blogiteksteistä. Nähdään! 

Kirjoittanut: Sky-kosmetologi Pilvi Sorjonen