Tutkimusprojektimme

03.02.2023

Hoitolassamme toteutetaan kevään ja kesän 2024 aikana tutkimusprojektia, jossa selvitetään Made in 7 Heaven -ihonhoitotuotteiden vaikutuksia herkälle iholle. Tutkimusprojektin toteuttaa erikoiskosmetologi Jenna Kelola Hyvinvointikeskus 7. Taivaasta sekä kosmetiikkavalmistaja Made in 7 Heaven* yhdessä. Tavoitteena tutkimuksessa on selvittää tuotteiden soveltuvuutta allergiselle sekä herkälle iholle.

Kasvohoito ja sen dokumentointi

Tutkimus toteutetaan kaksivaiheisesti niin, että Jenna tekee asiakkaalle herkän ihon erikoiskasvohoidon ja kirjaa ylös dokumenttipohjaan sen vaikutuksista silmämääräisesti. Dokumentissa kysytään asiakkaan allergioista sekä ikä, sillä näillä on merkitystä tutkimuksen kannalta. Asiakkaan henkilötietoja ei kerätä dokumentointiin. Asiakkaan suostumuksen mukaan hoitotilanteessa voidaan ottaa myös lähikuvia ihosta, joista asiakasta ei voida tunnistaa. 

Sähköinen kysely seuraavana päivänä

Hoidon jälkeen asiakas saa sähköisen kyselylomakkeen, johon hän vastaa hoitoa seuraavana päivänä. Kysely sisältää muutamia kysymyksiä, jotka littyvät ihotuntemuksiin seuraavana aamuna. Vastaaminen vie 2-5 min. Sähköinen kysely toteutetaan nimettömästi ja vastausten antajien yhteystietoja tai mitään muita henkilötietoja ei kerätä prosessin aikana. 

Tulosten hyödyntäminen

Tutkimuksen päätyttyä kerätty aineisto kootaan yhteen ja siitä luodaan aineisto, jonka avulla edelleenkehitetään Made in 7 Heaven -tuotteita. Aineiston tuloksia voidaan myös käyttää markkinoinnissa kuvaamassa tuotteiden tuomaa ihotuntumaa esimerkiksi seuraavasti: "Kasvohoidon jälkeen 80% vastaajista koki sen pehmittävän ihoa".  Vastaajien yksittäisiä vastauksia ei julkaista tai käytetä markkinoinnissa. 

Miten voit osallistua mukaan

Osallistuminen mukaan tutkimukseen on helppoa. Varaa aika hoitoon puhelimitse numerostamme 050-5517750 tai sähköisestä ajanvauksesta kasvohoidot-kategoriasta nimellä erikoiskasvohoito herkälle iholle. Huom! hoitoaikoja on tarjolla enemmän puhelimitse, kuin sähköisessä järjestelmässä.

Hoito kestää tunnin ja sen hinnoittelussa on huomioitu asiakkaalle syntyvä lisävaiva. Hoito maksaa normaalisti 85€ ja tarjoamme sen nyt 65€. 

Lisätietoja 

Lisätietoja tutkimuksesta ja sen toteuttamisesta antaa Spa Manager Jenny Fager, 050-4108000 tai hello@7heavenprofessionals.com

* Made in 7 Heaven ja Hyvinvointikeskus 7. Taivas ovat molemmat Salon Group Oy:n omistamia tuotemerkkejä.