Yritys

Mistä kaikki alkoi...

Hoitolamme historia alkaa vuodesta 2007 yhden hengen työllistävästä yrityksestä. Alussa palveluihimme kuuluivat ainoastaan rakennekynnet sekä jalkahoidot. Alussa hoitolan nimi olikin Kynsi- ja jalkasalonki 7. Taivas. Heti ensimmäisenä vuonna hoitolamme palkkasi kaksi uutta työntekijää ja palveluntarjontaa laajennettiin myös kasvohoitoihin. 

Samoihin aikoihin kuulimme ensimmäistä kertaa ripsienpidennyksistä. Otimme ne mukaan palveluntarjontaan yhtenä ensimmäisistä paikoista Tampereelle ja koko Suomessa. Aluksi ajatus oli tarjota sitä lisäpalveluna, jonka ottaa ehkä muutama asiakas silloin tällöin. Kenelläkään ei ollut aavistustakaan kuinka suosituksi palvelu tulisi ja että siitä tulisi koko 7. Taivaan tunnetuin palvelu. Kun ripset löivät toden teolla markkinoilla läpi, päätimme muuttaa nimemme Hyvinvointikeskus 7. Taivaaksi, sillä vanha nimi ei enää vastannut toimintaamme.

Vuosien saatossa testasimme useita eri ripsituotteita. Viimein vuonna 2017 loimme oman ripsibrändin nimeltään 7Heaven Professionals. Valikoimaan kuuluvat omat ripsituotteet sekä koulutukset ammattilaisille ja alalle haluaville. Tiloissamme toimii myös tuotesarjamme noutotukku. 

Olemme luoneet vahvan verkoston usean maahantuojan kanssa. Hoitolassamme järjestetään usein maahantuojien koulutuksia, joihin tulee ammattilaisia opiskelemaan ympäri Suomen. Koemmekin olevamme etuoikeutettuja, sillä tämän yhteistyön kautta saamme tutustua uusiin hoitoihin ja trendeihin aina ensimmäisten joukossa. 

Tällä hetkellä työstämme yrityksemme suurinta ja intohimoisinta projektia. Olemme tuoneet markkinoille omia ihonhoitotuotteita. Tavoitteemme on luoda laaja tuotesarja, joka on suunnattu pohjoisen herkälle ja ohuelle iholle. Made in 7 Heaven tuoteperheeseen kuuluu jo useita kasvotuotteita, mutta tulevaisuudessa haluamme tarjota myös vartalo- ja jalkahoitotuotteita kotikäyttöön. 

Tervetuloa tutustumaan hoitolamme ja tuotteisiimme,

Jenny Fager

Spa Manager


Hoitolamme toiminta pähkinänkuoressa

Hoitolamme missio on: "Tarjota laadukasta ja turvallista hoitoa asiakkaan tarpeita vaalien."

Teemme aktiivisesti töitä saavuttaaksemme nämä tavoitteet:

Laatu:

  • käytämme ainoastaan parhaita tuotteita parhailta merkeiltä
  • kouluttaudumme aktiivisesti paremmiksi tekijöiksi
  • hoitoympäristö on korkealuokkainen ja edustaa yrityksen arvoja

Turvallisuus:

  • käytämme ainoastaan tuotteita, joilla on EU:ssa tuontiluvat
  • tunnemme tuotteemme ja noudatamme ohjeita
  • huolehdimme terveystarkastajan vaatimista turvallisuusmääräyksistä
  • ohjaamme asiakasta tuotteiden käytössä

Asiakkaan kohtaaminen:

  • otamme jokaisen asiakkaan vastaan kunniottaen häntä
  • kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä
  • valitsemme aina hoitolinjan asiakkaan tarpeen mukaan

Muuta erityistä toiminnastamme:

Hoitolamme on savuton yritys. 

Yrityksessämme on suoritettu lakisääteinen terveystarkastus vuosina 2007, 2012, 2018 ja 2024.

Olemme tehneet Kuluttajaturvallisuuslain 5§:n mukaisen turvallisuuskartoituksen hoitolassamme. Turvallisuusasiakirjan on tarkastanut TUKESin virkamies.