kehitysprojektimme

23.11.2023

Hyvinvointikeskus 7. Taivas on mukana useissa kehitysprojekteissa, joiden avulla pyrimme parantamaan hoitolamme palveluita, kehittämään parempia hoiotuotteita sekä lisäämme kestävän kehityksen mukaista toimintaa hoitolaympäristössä. Blogikirjoituksen kirjoittamisen aikana meillä on käynnissä kaksi aktiivista projektia sekä tiedossa on ainakin yksi projekti vuodelle 2024. 

1. Herkän ihon tutkimusprojekti 2023

Tämä projekti toteutetaan yhteistyössä hoitolassamme käytössä olevien Made in 7 Heavenin ihonhoitotuotteiden kanssa. Projektin tarkoituksena on kerätä asiakkailta aistinvaraisia kokemuksia Sensitive- linjan tuotteiden soveltuvuusesta herkälle iholle. Lisää tietoa projektista löydät täältä.  

2. RITU-projekti

Hoitolamme kanssa samaan yritykseen kuuluva ripsibrändi 7 Heaven Professionals on aloittanut ripsipidennysten turvallisuuteen liittyvän turvallisuusprojektin nimeltään RITU. RITU tulee sanoista ripsipidennysten turvallisuus. Mukana projektin aktiivisina jäseninä ovat ripsikouluttajat Jenna ja Jenny hoitolastamme. 

Projektin aluksi alalla toimivilta ammattilaisilta kartoittettiin Forms- kyselyllä heidän kokemuksiaan ja tietouttaan turvallisuuteen liittyen. Kyselyyn vastasi 63 osallistujaa. Tämän pohjalta järjestettiin 7 Heaven ripsikouluttajien (Jenna, Jenny, Mirva ja Maria) kesken turvallisuuskartoituspalaveri, jossa tunnistettiin ja arvioitiin erilaisia vaaroja, joita tekijä tai asiakas saattavat kohdata hoidon aikana. Kerätyn ja analysoidun informaation avulla on tällä hetkellä valmisteilla vapaasti ammattilaisten käyttöön tuleva RITU-lehtinen, jossa käydään tarkemmin läpi turvallisuutteen liittyviä riskejä sekä niiden ennaltaehkäisemistä. RITU-lehtinen lanseerataan vuoden 2023 lopussa. 

3. Hoitolamme kanta-asiakastutkimus (tutkimus päättynyt)

Vuoden 2023 aikana teetimme kanta-asiakkaillamme tutkimuksen heidän asiakaskokemuksistaan ja toiveistaan, jotta voimme kehittää palveluitamme paremmaksi. Vastaajia oli yhteensä 32. Vastaajiksi valittiin asiakkaita, jotka ovat käyttäneet palveluitamme säännöllisesti yli 3 vuoden ajan. Tulokset ovat auttaneet meitä tunnistamaan toimintamme vahvuudet ja heikkoudet. Asiakkaistamme 4/5 antoi palvelun tasosta arvosanaksi viisi tähteä. Myös siisteys ja hoitolan viihtyvyys olivat asiakkaidemme mieleen. Osa asiakkaistamme toivoi koko henkilökunnalle samantyyppisiä vaatteita ja nimikylttejä. Näin henkilökunnan erottaminen asiakkaista ja oman asiakaspalvelijan nimen muistaminen koettiin helpommaksi. Meillä 7.Taivaassa kynsiteknikot ja ripsimuotoilijat ovat perinteisesti käyttäneet ns "omia" vaatteita ja kosmetologit työvaatteita. Jatkossa siis koko henkilökunta on mustissa työasuissa. Nimikyltitkin ovat aikaisemmin olleet käytössä, mutta jotenkin ne ovat vuosien saatossa jääneet hyllyyn pölyttymään. Tähän tulee nyt toivottu korjausliike! Kiitos kaikille vastanneille arvokkaasta palautteestanne. 

4. Kestävä kehitys hoitolatyössä ja kosmetiikan valmistuksessa (alkamassa 2024)

Tämä projekti on hoitolamme Spa manager Jennyn YAMK estenomin (Master's Degree of Beauty and Cosmetics) opinnäytetyöhön liittyvä sivuprojekti. Tavoitteenamme on löytää ja tunnistaa hoitolamme toiminnasta osia, joiden kohdalla voimme edistää vihreää siirtymää. Haluamme estää kaikenlaista tahallista tai tahatonta viherpesua, joten tähän projektiin tulemme sitoutumaan pysyvästi. Aluksi tehtävänämme on laskea toiminnastamme syntyviä ympäristövaikutuksia ja etsiä ratkaisuja, joilla voimme pienentää palveluidemme ja käyttämiemme tuotteiden ympäristöjalanjälkeä. Projekti alkaa keväällä 2024. 

Lisätietoja projekteistamme antaa Jenny Fager, Spa Manager, 050 381 0007, hello@7heavenprofessionals.com